EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

22:35 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

130 alumnes participen en un recital en el qual s'han entregat diplomes a estudiants destacats i orles de professors docents a 20 nous músics

Concert fi de curs del Conservatori Professional Municipal de Música 'José Pérez Barceló'

16 juny 2022
Festival de música del conservatorio municipal de Benidorm.

Alumnes i professorat del Conservatori Professional Municipal de Música 'José Pérez Barceló', han celebrat la seua final de curs amb un concert en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya en el qual han intervingut més de 130 estudiants davant més de 300 persones.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora d'Educació, Maite Moreno; membres dels tres grups polítics de la corporació municipal; el diputat provincial José Ramón González de Zárate; l'equip docent del Conservatori encapçalat pel seu director, José Miguel Mollá, familiars i públic en general. Un concert que ha evidenciat el talent dels jóvens dirigits per la batuta de Felipe Juan Lanuza, professor director del Conservatori.

Durant l'esdeveniment s'han repartit els diplomes als alumnes que més han destacat durant el curs i Toni Pérez i Maite Moreno han entregat les orles de professors docents a vint nous músics. A continuació, l'alcalde es va dirigir als estudiants, nous graduats i familiars presents en una felicitació conjunta per "haver triat ser músics" en evidenciar la "personalitat i passió que imprimixen la carrera d'estudis professionals en música".

Toni Pérez va felicitar els organitzadors per haver recuperat, després de la pandèmia, la plaça de S. M. els Reis d'Espanya per a esta mena d'actes per la seua "magnífica acústica" i va destacar el "gran talent" dels músics de Benidorm formats en un "gran conservatori" per "grans professionals". Músics als quals va felicitar i als qui va recordar que amb ells la seua ciutat "sempre estarà en deute".

El concert s'ha dividit en dos parts. En la primera ha actuat l'Orquestra de Vent i Percussió dels alumnes de 1r i 2n d'Ensenyaments Professionals que ha interpretat 'De major seré', de Josep Cano en els seus quatre moviments: 1. Cantant. 2. Astronauta. 3. Artista de circ. 4. Futbolista. El concert ha prosseguit amb Dakota, de Jacob de Haan, dividida en altres tres: I. El gran esperit. II. La caça del búfal. III Fumant la pica. IV. La dansa del fantasma. V. Peregrins en Wounded Knee.

En la segona part, l'Orquestra de Vent i Percussió s'ha format amb estudiants de 3r a 6é d'Ensenyaments Professionals per a interpretar 'Pòrtic' d'Antón Alcalde Rodríguez, peça instrumental dividida en tres moviments: I. Començar el dia a Santiago de Compostel·la. II No Pórtico da gloria. I III Batalla contra la taifa de Sevilla. El concert ha finalitzat amb 'Joana d'Arc', de Ferrer Ferrán.

Festival de fi de curs del Conservatori Elemental Municipal de Dansa

Este divendres, 17 de juny, l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera acollirà el Festival de fi de curs del Conservatori Elemental Municipal de Dansa a partir de les 19.00 h. L'entrada a l'acte és gratuïta i el públic podrà gaudir d'obres de clàssics com Txaikovski, Chopin i Strauss (entre altres), i intèrprets moderns.