EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

03:57 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Lucy Crosbie i Arantza Reig vencen en 420, Irene de Tomas en ILCA 4, Ascensión Roca en ILCA 6 i Gonzalo Suárez en ILCA 7

Competició de vela lleugera en el Nadal Nàutic de Benidorm

05 gener 2022
Navidades Náuticas

En la vesprada d'ahir va finalitzar la primera fase de la quarantena huitena edició del Nadal Nàutic de Vela organitzada pel Club Nàutic de Benidorm en col·laboració amb la Regidoria d'Esports i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, torneig que es disputa en aigües de la Badia.

En esta ocasió, la competició ha sigut vela lleugera, en les modalitats 420 i ILCA (International Laser Class Association) 4, ILCA 6 i ILCA 7. Les regates van començar el dilluns i han continuat durant tot el dimarts, realitzant-se sis proves en cadascuna de les flotes.

En nom de la Corporació municipal, els regidors Lorenzo Martínez i Jaime Jesús Pérez han sigut els encarregats d'entregar els guardons als vencedors del torneig en esta primera fase.

En 420, s'han alçat amb la victòria Lucy Crosbie i Arantza Reig del Club Nàutic de Xàbia. en segona posició Miguel Campos, del Real Club de Regates de Alacant i Simón Codpñer, del Real Club Nàutic de València. En tercera posició, Ángel Poveda i Joel Ferrer, tots dos del Club Nàutic de Xàbia.

En ILCA 4, va quedar en primera posició Irene de Tomas, del Real Club Nàutic de València; en segona, Nacho Gambín del Club Nàutic Mar Menor; i en tercera, Jaume Castaño, del Real Club Nàutic de Dénia.

En ILCA 6, va véncer Ascensión Roca, del Real Club Nàutic de Torrevella, seguida per Lara Sabina Himmes del Real Club de Regates d'Alacant i per Ángela Andugar, del Club Nàutic Campello.

Finalment, en ILCA 7, ha obtingut la victòria Gonzálo Suárez, del Club Nàutic Altea; en segon lloc, Manuel García, del Club Nàutic Mar Menor; i en tercera, Luis Alfonso Suárez, del Club Nàutic Altea.

Cal recordar que esta competició puntua per a la confecció dels equips de vela que representaran a la Comunitat Valenciana en les competicions nacionals. La segona fase del Nadal Nàutic, en modalitat de Vela Infantil, es disputarà al llarg del pròxim cap de setmana.