EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

14:49 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Recau en la façana més pròxima a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, i protegirà les zones enjardinades i facilitarà el control d'aforaments els dies de mercat ambulant

Comerç completa el clos de la part nord del recinte de Mercasa

05 gener 2022
Mercasa

La Regidoria de Comerç ha completat el clos de la part nord del recinte de Mercasa, en el qual cada dimecres se celebra el mercat ambulant municipal. L'edil de l'àrea, Lorenzo Martínez, ha explicat que "esta actuació té una doble funció, ja que, d'una banda, es millora i facilita el control d'accessos i aforament els dies de mercat ambulant, i per una altra s'impedix que els vianants circulen per les zones enjardinades evitant així possibles caigudes i minorant la deterioració d'estos espais verds".

A més, este clos de 126 metres lineals, facilita i ordena els fluxos per als vianants de les persones que acudixen al recinte del mercat ambulant i les que es dirigixen a les instal·lacions esportives.

Martínez ha recordat que al febrer de l'any passat ja es va marcar el perímetre la façana principal del recinte, enfront del Parc de Foietes, millorant així la seguretat, l'accessibilitat i també l'estètica del recinte.