EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

05:33 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs, valorats en 355.000 euros, són una obra clau per a la xarxa hidràulica de Benidorm

Comencen les obres de renovació del carrer de la Mar

23 gener 2020
Comienzan las obras de renovación de la calle del Mar

Després de vint dies de treballs previs, han començat les obres al carrer de la Mar que suposaran la total renovació de la via i la millora de la xarxa hidràulica de Benidorm. Els treballs estan valorats en 355.000 euros i compten amb la partida corresponent en el Pressupost Municipal de 2020.

El regidor d'Obres i Espai Públic, José Ramón González de Zárate ha assenyalat que és "una obra fonamental" que permetrà "ampliar la xarxa de pluvials de Benidorm". Les canalitzacions actuals tenen més de 30 anys "per això –ha subratllat- s'incorporaran tots els servicis".

Les màquines pesades començaran a treballar ja en les canalitzacions i hi ha moviment d'operaris i tècnics municipals. L'Ajuntament ha mantingut reunions amb veïns i comerciants per a informar-los de l'inici, i també dels resultats de l'actuació. El regidor "lamenta" que per necessitats d'operativitat "es tallaran algunes entrades" encara que s'ha mostrat confiat que, després dels treballs, "millorarà, i molt, el sanejament i el bombament de pluvials", la qual cosa permetrà "esplaiar el cabal que arriba a Orts Llorca".

A més de la xarxa de residuals i el nou col·lector, l'actuació contempla la realització de pous de registre, escomeses domiciliàries de sanejament i una nova xarxa de proveïment d'aigua potable que s'ampliarà fins a la Via Emilio Ortuño.

Des de la perspectiva de l'escena urbana, la intervenció contempla "el canvi de totes les lluminàries que passaran a ser led", la implementació del servici de xarxa sense fil Wi-fi i la transformació del carrer "en plataforma única" el que la convertirà "accessible al 100% en estar al mateix nivell la calçada que la vorera" i esta, al seu torn, "amb proteccions" que garantixen la seguretat del vianant.