EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:51 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Balastegui: “Corredors i llocs estan plens de pals de fregar, poals, focus fosos i cartons pel sòl perquè la gent no esvare, un desastre”

Ciutadans denuncia goteres i altes temperatures en el mercat municipal de Benidorm

09 juliol 2019
Ciudadanos denuncia goteras y altas temperaturas en el mercado municipal de Benidorm

El Grup municipal Ciutadans (Cs) ha denunciat les goteres i altes temperatures que pateixen comerciants i usuaris del Mercat municipal de Benidorm “com a conseqüència del nyap en l'execució de les obres per a l'aire condicionat, que no funciona malgrat haver fet una gran inversió comprant noves màquines fa a penes un any”. Així ho ha manifestat el portaveu de *Cs Benidorm, Juan Balastegui, qui ha explicat que “davant l'alerta d'alguns comerciants per les nombroses goteres i calor, hem visitat les instal·lacions comprovant l'estat deplorable d'aquestes dependències municipals”.

Balastegui ha exposat que “corredors i llocs estan plens de pals de fregar, poals fixos, focus afonats i cartons pel sòl perquè la gent no esvare, un autèntic desastre”. I ha afegit: “Estem donant la pitjor imatge que podíem donar en plena temporada alta, obligant a més a les persones que treballen en el mercat a fer-lo en condicions pèssimes”.

El representant de Cs ha reclamat al Govern local “solucionar el problema d'una vegada per sempre, de manera eficient, per a no tindre cada estiu aquest tipus de problemes en el nostre mercat municipal”.

Finalment, Balastegui ha declarat que “mentre altres municipis avancen buscant donar un nou atractiu turístic als mercats municipals, el Govern del PP ha abandonat en aquests anys aquestes dependències, que estan cada vegada pitjor”.