EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

20:28 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mónica Gómez ha recollit hui a Castelló les ensenyes que acrediten la qualitat i l'excel·lència dels arenals

Benidorm renova les banderes Qualitur en les seues tres platges i dos cales

09 juliol 2019
Benidorm renueva las banderas Qualitur en sus tres playas y dos calas

Un any més, les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas, i les cales de l'Almadrava i Ti Ximo han renovat les seues banderes Qualitur, guardó que certifica l'excel·lència en matèria de qualitat, medi ambient i accessibilitat.

La responsable de l'àrea municipal de Platges, Mónica Gómez, ha recollit hui en el Centre de Turisme (CdT) de Castelló les banderes de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, en un acte en el qual també ha intervingut el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Després de l'acte, Mónica Gómez ha assenyalat que és "un gran honor" poder recollir "en nom de Benidorm" les banderes Qualitur i ha reiterat l'aposta de l'equip de govern municipal per a "continuar treballant en la millora de les nostres platges perquè ciutadans i turistes que ens visiten, gaudisquen de la qualitat i d'una ciutat tan hospitalària com Benidorm".

Amb les banderes Qualitur, que se sumen a les ja obtingudes blaves i Q de Qualitat Turística, Benidorm veu reconegut l'esforç realitzat durant tot l'any a conservar netes les seues aigües i arenals. I també, la seua obstinació a mantindre elevades cotes de seguretat, higiene, accessibilitat, serveis i una atractiva oferta d'oci, la qual cosa situa a les platges i cales de Benidorm entre les millors d'Espanya.

La certificació de les banderes Qualitur està vinculada al compliment de les normes ISO 9001 i 14001 de Qualitat i Medi Ambient. Enguany les han rebudes 176 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana.