EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

07:51 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Casimiro Vila rep el premi al Veí Exemplar de Benidorm 2016

27 octubre 2016
Casimiro Vila recibe el premio al Vecino Ejemplar de Benidorm 2016

Vila és fundador del Centre Doble Amor que atén i dóna treball a centenars de persones en tota la comarca

Casimiro Vila, el president de l'Associació Doble Amor, ha rebut de mans de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, el Premi Veí Exemplar 2016, distinció creada a proposta del Consell Veïnal que celebra enguany la seua sisena edició.

L'acte va tindre lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament i a més de l'alcalde va comptar amb la presència de la regidora de Participació Ciutadana, María Jesús Pinto; del senador per Alacant, Agustín Almodóbar; representants de tots els grups polítics municipals; oficials de la Policia Nacional i Policia Local, així com del Consell Veïnal, i membres d'entitats cíviques, socials i culturals de la ciutat.

El jurat independent que ha atorgat a Casimiro Vila el premi estava format per cinc veïns, cap d'ells pertanyents al Consell Veïnal: Juan Antonio Fernández, José Arturo Casillas, María del Carmen García, Francisco Ramón Lloréns i Francisco Martínez.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha destacat del premiat el ser "un home bo", terme en valencià que fa honor a "aquell que en un moment donat deixa moltes coses arrere per a dedicar-se al que és important", en clara referència a l'obstinació de Vila en la creació i consolidació del Doble Amor, "una institució –ha dit l'alcalde- que cada dia ens dóna una lliçó i que és una gran fortuna que la tinguem a Benidorm" perquè atén a les necessitats "de moltes famílies i de molts xics i xiques de tota la comarca". En la seua aposta pel Centre Doble Amor, Casimiro Vila ha posat "tota la carn en la graella".

Casimiro Vila té 82 anys, i és des de fa més de quatre dècades president del Centre Doble Amor, entitat que va fundar com a un xicotet centre pedagògic destinat a xiquets amb diversitat funcional psíquica, que a poc a poc anà creixent fins a arribar a ser una institució que atén i dóna treball a centenars de persones en tota la comarca. Vila va saber conjugar esta activitat filantròpica amb la seua activitat professional com a constructor i gestor d'un càmping.