EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

06:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm, set de rodatge de dos capítols de la sèrie 'Cuéntame'

27 octubre 2016
Benidorm, set de rodaje de dos capítulos de la serie ‘Cuéntame’

Durant els últims tres dies Benidorm ha sigut el set de rodatge de dos capítols de 'Cuéntame', la sèrie més longeva de la televisió espanyola i que es troba immersa en l'enregistrament de la seua 18a temporada. Unes 70 persones, entre actors i tècnics, han conformat l'equip de rodatge, que ha tornat a Benidorm després de 14 anys.

La família Alcántara va visitar Benidorm per primera vegada el 2002. Es rodava la primera temporada de la sèrie, ambientada llavors en l'any 1965. Una ficció que ara transcorre 20 anys després.

Fins al set de rodatge de 'Cuéntame s'han acostat l'alcalde, Toni Pérez; la responsable de la Film Office, Rosa Llorca; i la gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao, els quals s'han interessat per com han anat les jornades d'enregistrament i per les impressions dels actors en la seua tornada a la ciutat.

El rodatge d'estos dos capítols de 70 minuts de durada ha cridat estos dies molt l'atenció entre els veïns i visitants de Benidorm, ja que part de la trama s'ha rodat en la platja de Ponent, a peu d'arena. També s'han gravat diverses seqüències en altres localitzacions com ara la zona de Llevant o la carretera d'accés a la Serra Gelada.

A més dels actors principals de la sèrie –Imanol Arias, Ana Duato, María Galiano, Irene Visedo, Ricardo Gómez i Paula Gallego-, l'enregistrament d'estos dos lliuraments ha requerit la participació d'uns 150 'extres', en la seua majoria residents de Benidorm que es varen presentar al càsting organitzat per la productora i publicitat a través de les xarxes socials de l'Ajuntament i de la Film Office. La filmació de 'Cuéntame' a Benidorm finalitza demà amb l'enregistrament d'una seqüència en un hotel del Nucli Antic. Està previst que estos capítols s'emeten al març o abril.