EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:51 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La província acollirà el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques amb més de 3.000 esportistes

Benidorm serà al gener la seu principal de la gran festa de l'handbol base nacional

23 novembre 2022
Benidorm será en enero la sede principal de la gran fiesta del balonmano base nacional

Benidorm es convertirà en la principal seu del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA) d'handbol que es disputarà del 3 al 8 de gener a la província. I és que durant aqueixa setmana la localitat serà l'epicentre hoteler de la competició en rebre més de 45.000 pernoctacions tant d'esportistes com de personal tècnic i aficionats que gaudiran de l'handbol en la Costa Blanca.

El CESA tindrà a la província d'Alacant com a escenari de la festa més gran de l'esport base en l'àmbit nacional, en la qual prendran part més de 3.000 esportistes d'edats compreses entre els 12 i 18 anys.

Onze localitats de les comarques de la Marina Baixa, Alta i l'Alacantí albergaran els més de 300 partits que es disputaran en les categories d'infantil, cadet i juvenil en 14 instal·lacions de primer nivell a l'altura del Campionat i la Copa d'Espanya.

La federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana ha comptat amb el suport d'institucions com la Real Federació Espanyola d'Handbol, el Consell Superior d'Esports, la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso, Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació d'Alacant i el Patronat de Turisme Costa Blanca, a més dels ajuntaments de les localitats que seran seu, entre ells Benidorm.

El president de la Federació d'Handbol de la Comunitat, Pedro Fuertes, ha agraït el suport i implicació de les institucions i ha recalcat "el potencial que té el territori valencià per a acollir grans esdeveniments nacionals i internacionals, gràcies a la qualitat de les seues instal·lacions i a la col·laboració publicoprivada".