EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

00:58 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El llaç rosa penja ja en la façana de la Casa Consistorial com a bestreta a la lectura del manifest este dijous

Benidorm se suma a Anémona en la lluita contra el càncer de mama

16 octubre 2023
Benidorm se suma a Anémona en la lucha contra el cáncer de mama

La marxa commemorativa del diumenge serà l'acte central, on està prevista la participació de més de 6.000 persones.

L'Ajuntament de Benidorm lluïx des d'este dilluns el llaç rosa per a mostrar el seu suport a les persones afectades pel càncer de mama i les seues famílies, així com als projectes d'investigació contra esta malaltia. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha participat en el desplegament de la pancarta commemorativa al costat d'altres membres de la Corporació Municipal i a nombroses components del Grup d'Autoajuda per a Dones amb Càncer de Mama i Ginecològic de la Marina Baixa, Anémona. Este ha sigut el primer dels actes que se succeiran durant tota la setmana amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Càncer de Mama este dijous, 19 d'octubre, i que culminaran el diumenge amb la tradicional Marxa Solidària d'Anémona.

La presidenta d'este col·lectiu, María Botella, ha explicat que Benidorm ha sigut el primer municipi on s'ha desplegat el llaç rosa, que estos dies arribarà també a altres localitats de la comarca. Igualment, Botella ha traslladat que el dijous, a les 19 hores, tindrà lloc la lectura del manifest en l'Edifici Municipal del Torrejó, que enguany serà a càrrec de la presidenta de la Federació Espanyola de Rem, Asunción Loriente.

Al costat de tot això, el 'plat fort' de la setmana serà la Marxa Solidària d'Anémona, que tindrà lloc este diumenge, 22 d'octubre, i que partirà a les 10 del matí des de la plaça de S. M. els Reis d'Espanya, sota l'Ajuntament de Benidorm, en la qual es preveu que participen més de 6.000 persones. La presidenta d'Anémona ha explicat que l'associació continua venent les samarretes solidàries per a participar en esta marxa, que han sigut dissenyades enguany pel jove dissenyador benidormer Marcos Inés Ruiz. Les mateixes es poden trobar tant en la seu de l'agrupació com en diferents llocs i comerços col·laboradors de Benidorm i altres punts de la comarca, a un preu de 12 euros.

"Ens encantaria en uns dies poder dir que totes les samarretes estan esgotades, perquè esta ajuda és molt important per a totes nosaltres i perquè Anémona puga continuar desenvolupant la seua labor com a associació", ha indicat María Botella.

Per part seua, la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, ha agraït a Anémona "la tenacitat i el treball que fan durant tot l'any" en suport a les persones afectades pel càncer de mama i ha animat a la ciutadania a sumar-se a les activitats programades per a esta setmana, especialment col·laborant amb la compra de samarretes per a la Marxa Solidària del diumenge.

Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Zaragozí
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 María Botella
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 María Botella
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 María Botella
Audio file