EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

04:23 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat va recollir en els mesos de juny, juliol i agost més d'1,1 milions de quilos de vidre, un 8,4% més que en 2022

Benidorm revalida la Bandera Verda per superar les xifres de recollida d'envasos de vidre

10 octubre 2023
Bandera Verde

323 establiments hostalers han participat en esta acció que promou la sostenibilitat i l'economia circular.

Benidorm ha revalidat de nou enguany la Bandera Verda que cada any atorga Ecovidrio i que premia l'esforç de l'hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d'envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic. Així ho ha comunicat al Consistori benidormer esta entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió de reciclatge d'envasos de vidre, després de constatar que la ciutat va incrementar durant els mesos de juny, juliol i agost el volum total de recollida d'envasos de vidre per al seu reciclatge.

La ciutat ja va resultar guanyadora d'este guardó en 2021 i 2022, per la qual cosa ara l'aconseguix per tercera vegada consecutiva. L'obtenció del reconeixement obeïx, segons indica Ecovidrio, al treball en equip del consistori, els ciutadans de la localitat i els hostalers, que ha permés a Benidorm "fer un pas més enllà en la transició cap a l'economia circular i en la lluita contra el canvi climàtic", a més d'haver-se convertit "en un exemple de recuperació verda de l'hostaleria".

En total han participat 323 establiments hostalers de la ciutat, que han aportat el seu granet d'arena en esta quarta edició del #MovimientoBanderasVerdes. Així, segons les dades d'Ecovidrio, Benidorm ha recollit al juny, juliol i agost 1.126.648 quilos de vidre, la qual cosa suposa un increment del 8,49% respecte al mateix període de 2022. El reciclatge d'estos envasos de vidre ha permés a la localitat obtindre una puntuació 1.228 punts i estar entre els quatre municipis de la Comunitat Valenciana que han aconseguit la Bandera Verda en este 2023 i un dels dos que la revalida.