EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

10:41 AM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els dimarts, dimecres i dijous, en grups, 'Femenino Plural', de la mà d'experts

Benidorm reprén les visites guiades a les exposicions del Museu Boca del Calvari

14 febrer 2022
Patrimonio HIstórico

La Regidoria de Patrimoni Històric reprén les visites guiades a les exposicions que s'exhibixen en el Museu Boca del Calvari.

Els grups es compondran amb un mínim de 6 persones i les reserves han de realitzar-se a través del telèfon 96 683 06 74 o del correu electrònic patrimonihistoricb@gmail.com. Els auxiliars del Museu, formats per a l'ocasió, guiaran i explicaran la visita.

El Museu Boca del Calvari roman obert de dilluns a diumenge de 12 a 20 hores. Les visites guiades es desenvoluparan els dimarts, dimecres i dijous en horari específic: els dimarts, de 16.15 a 19.15 hores; els dimecres, de 12.15 a 19.15 hores; i els dijous de 12.15 a 15.15 hores.

L'exposició que exhibix el Museu Boca del Calvari fins al pròxim 3 d'abril és Femení Plural, una col·lectiva multidisciplinària programada per la Regidoria de Patrimoni Històric de l'Ajuntament de Benidorm que combina la fotografia de Lucía Morate i Carolina Diego, la pintura d'Ana Ruiz de Apodaca, el vídeo d'Elena Davó i l'art tèxtil d'Ana Pomares. Cinc artistes alacantines, les dos primeres de la capital; les altres tres, benidormeres, que coincidixen a través de 'Femenino plural' en l'exploració, des de la perspectiva femenina, del món en què està immersa la dona.

La regidora de Patrimoni Històric, Ana Pellicer, ha destacat l'important de reprendre les visites guiades "com un símbol clar de la volta a la normal activitat de la vida cultural i social de Benidorm" i fer-ho amb esta exposició en la qual "cadascuna de les creadores aporta la seua visió particular de la realitat de la dona i amb la Benidorm fa un pas més a la recerca de la identitat i de la diversitat donant protagonisme al sentiment de dona".

La responsable de Patrimoni Històric va convidar a tots els veïns i turistes a visitar l'exposició que obri ara l'oportunitat de la visita guiada i es va mostrar segura que els farà "reflexionar sobre molts dels temes d'actualitat".