EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

02:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alumnat accedix a una quantia de 50 euros al mes de gener a juny per a classes en alguna de les 20 acadèmies d'estudi adherides

Més de 250 estudiants de Primària i Secundària es beneficien de les ajudes per a reforç escolar

14 febrer 2022
Educación

L'Ajuntament concedix per segon any estes ajudes, que la Generalitat va deixar fora del programa de subvencions per a activitats extraescolars.

Més de 250 estudiants de segon i tercer cicle de Primària i Secundària dels centres públics de Benidorm es beneficiaran de les ajudes de l'Ajuntament per a classes de reforç educatiu fins a final de curs. La Junta de Govern Local (JGL) aprova este dilluns la proposta de la regidora d'Educació, Maite Moreno, de concessió definitiva d'estes ajudes per un import global de 76.500 euros.

Moreno ha explicat que "a cadascun dels 255 alumnes beneficiaris d'esta línia d'ajudes li correspon una quantia de 50 euros mensuals des de gener a juny, un import que s'ingressarà directament a les acadèmies en les quals reben les seues classes d'entre els 20 centres d'estudis de Benidorm que s'han adherit a la iniciativa". Este abonament es realitzarà de forma anticipada en un únic pagament.

L'edil d'Educació ha destacat "el bon acolliment que han tingut les ajudes tant entre l'alumnat com entre les acadèmies de Benidorm en esta segona edició", i ha recordat que "l'objectiu de les mateixes és procurar que cap estudiant es quede ressagat en la seua progressió escolar".
"A través del suport educatiu busquem contribuir a pal·liar les possibles desigualtats provocades per la falta d'adquisició de coneixements de manera normalitzada, així com ajudar a l'alumnat que té dificultats a l'hora d'aconseguir els propòsits acadèmics durant el curs escolar" ha manifestat la regidora.

Per això, ha agregat, "com ja expressem mesos arrere, ens sembla inexplicable que la Generalitat Valenciana excloguera este reforç educatiu del programa de subvencions per a activitats extraescolars impulsades pels municipis".

Moreno ha recalcat que "després de l'experiència del passat curs escolar, i malgrat la negativa de la Conselleria a finançar este reforç escolar, la decisió de l'Ajuntament sempre ha sigut clara: donar continuïtat a este programa, a la vista de la seua importància i resultat beneficiós per a l'alumnat".

Audios relacionados
Maite Moreno - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Maite Moreno - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Maite Moreno - Corte 3
Audio file