EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

16:50 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat alberga el 47 Torneig Internacional d'Espanya que disputen amb les seleccions de l'Argentina, Romania i Bahrain

Benidorm rep als "Hispans"

04 gener 2023
Benidorm recibe a los “Hispanos”.

Toni Pérez els desitja "la millor preparació per a l'imminent Campionat del Món" i Carlos Mazón, president de la Diputació, proposa "ser la província de l'Handbol espanyol".

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez al costat del president de la Diputació Carlos Mazón i al president de la federació, Francisco Blázquez, han rebut a migdia en el Saló de Plens de l'ajuntament als components i cos tècnic de la Selecció Espanyola d'Handbol, els "Hispans", que disputen a Benidorm, del 5 al 7 de gener, enfront de les seleccions nacionals de l'Argentina, Romania i Bahrain, el 47 Torneig Internacional d'Espanya d'Handbol masculí.

Pérez els ha donat la benvinguda i oferit l'hospitalitat de la ciutat, desitjant-los, als subcampions d'Europa, "la millor preparació per a l'imminent Campionat del Món" que es disputarà a Polònia i Suècia, de l'11 al 29 de gener. L'alcalde ha assenyalat la inclinació de la ciutat per l'handbol i el suport a l'equip local, que milita en Lliga ASOBAL, recordant que molts dels integrants del combinat espanyol s'han enfrontat al TM Handbol Benidorm en competició.

Toni Pérez ha destacat "l'orgull de rebre'ls en el Saló de Plens" i s'ha congratulat que Benidorm siga ara mateix "un referent en l'Handbol, com ho és en el turisme internacional" en albergar este torneig i ser seu de les finals del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESSA).

El president de la Diputació, Carlos Mazón, ha explicat a jugadors i cos tècnic que l'acte en si constituïa "l'agraïment del poble de Benidorm per les sensacions transmeses pels 'Hispans'" en les competicions esportives. Mazón els va agrair "ser referència" de noves generacions i va anunciar el suport a esta disciplina esportiva per a ser, Alacant, "la província de l'Handbol espanyol".

Al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que se celebra del 3 al 8 de gener en diferents seus de la província –Benidorm, la Nucia, Altea, l'Alfás del Pi, la Vila Joiosa, Benissa, Mutxamel, Sant Joan d'Alcant, Alacant i Callosa d'En Sarrià– amb 14.000 jóvens esportistes en les categories infantil, cadet i juvenil, tant masculí com femení, cal sumar el Torneig Internacional femení que va portar a les "Guerreres", la selecció femenina, a Torrevella l'octubre passat.

En la recepció d'este matí, el president de la Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blázquez, ha assenyalat que "la nostra selecció sabrà estar a l'altura d'este torneig transcendental en la preparació del Mundial", destaque el suport de Benidorm i la Diputació d'Alacant ressenyant "l'empenyiment de la província per l'handbol" i va felicitar l'Handbol Benidorm i al seu president Javier Abínzano per la seua trajectòria i treball.

Van completar la taula el diputat d'esports, Bernabé Cano, la regidora d'esports de l'Ajuntament de Benidorm, Mariló Cebreros, i el capital dels "Hispans", el petrerí Gedeón Guardiola, qui ha agraït "l'esforç per portar esta competició" a Benidorm i la bondat del clima, animat a gaudir d'ell.

Guardiola va fer una crida a l'afició per a fer costat als "Hispans" que disputarà els tres partits del 47 TIE demà dijous, a les 18.00 h, enfront de Romania; el divendres 6, a les 19.00 h, enfront de Bahrain i el dissabte 7, novament a les 18.00 h, enfront de l'Argentina.