EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

15:23 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

E 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les noves bústies disposaran de més capacitat i la zona guanyarà en mobilitat i accessibilitat

Benidorm renova i substituïx els contenidors soterrats i en superfície de l'Hort de Colón

28 novembre 2022
Contenedores soterrados

L'Ajuntament de Benidorm ha començat els treballs de renovació i substitució dels actuals contenidors soterrats i en superfície de l'Hort de Colón, en una iniciativa que s'estendrà a altres zones de la ciutat, ja que, com ha explicat el regidor de Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, "en la seua majoria daten de 2007 i 2008 i molts d'ells estaven fora de servici".

Els primers que ja s'estan canviant se situen en la confluència dels carrers Tomás Ortuño i Mercat, on es col·locaran dos mòduls soterrats de recollida de residus sòlids urbans (orgànica) amb capacitat per a 4.400 litres i tres illetes de reciclatge per a envasos, vidre i paper, cartó amb una capacitat de 3.600 litres cadascuna.

Estes labors estaran finalitzades dijous que ve, segons ha indicat el regidor, que ha aclarit també que "es tracta d'una zona en la qual es deposita molt material de reciclatge pel gran nombre de població i establiments". El buidatge d'estos contenidors es realitzarà cada dilluns, dimecres i divendres de l'any.

González de Zárate ha assenyalat que la zona de l'Hort de Colón comptava fins ara amb "contenidors soterrats clausurats des de fa anys i amb altres contenidors en superfície, per la qual cosa amb esta actuació guanyem en capacitat, en imatge i en accessibilitat, ja que les persones podran moure's molt millor per la via pública".

L'edil ha aprofitat per a fer "una crida als veïns perquè depositen els seus residus de vidre en les hores que no són de descans i recordar-los que el paper i els envasos poden depositar-los en els seus contenidors a qualsevol hora del dia". Quant a la matèria orgànica, González de Zárate ha aclarit que "cal actuar com si fora un contenidor normal en superfície i solo es poden tirar els residus en horari nocturn per a evitar brutícia i males olors".

El regidor de Neteja Viària ha destacat a més que "s'ha pres una decisió tècnica per a guanyar en seguretat com és que la recollida es faça mitjançant un camió grua, de manera que ni el peó ni el conductor hagen d'entrar dins del contenidor". Finalment, l'edil ha avançat que esta mateixa actuació també es realitzarà en Alfredo Corral i en la zona de la plaça de l'Infant "fins a arribar a totes les zones de Benidorm amb la renovació dels contenidors soterrats".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file