EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

07:31 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació, que substituirà les actuals canonades de fibrociment, estarà finalitzada en uns dos mesos

Benidorm implementa nous col·lectors de recollida de pluvials i renova les conduccions d'aigua potable al carrer Ciudad Real

28 novembre 2022
Colectores pluviales

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Cicle de l'Aigua, està procedint a la renovació de les conduccions d'aigua potable al carrer Ciudad Real, en el Racó de l'Oix, amb la finalitat d'eliminar l'actual conducció de fibrociment per una altra de fosa amb un diàmetre més ample i, per tant, amb major capacitat.

Esta intervenció suposa una inversió de 722.350,03 euros finançats per la concessionària del Cicle Integral de l'Aigua, Hidraqua, amb càrrec al Fons de Renovació d'Infraestructures. L'actual és una canonada de fibrociment de 500 mil·límetres, que està sent substituïda per una altra de fosa de 600 mil·límetres de diàmetre. Esta conducció, una vegada finalitzada, tindrà una longitud d'uns 350 metres.

En paral·lel a esta actuació, també s'executa la instal·lació d'una nova xarxa de recollida d'aigües pluvials, que fins ara no existia en aqueix tram. La inversió en este cas ascendix a 359.975 euros que assumix l'hospital IMED Levante, ja que amb motiu de l'obra d'ampliació del centre sanitari, la normativa actual l'obliga a desviar la recollida d'estes aigües de tota la poma al barranc Barceló.

"Executem estes obres perquè la conducció de fibrociment estava en molt mal estat, amb fugides i una antiguitat de més de 30 anys i, aprofitant l'ampliació de l'hospital IMED Levante, instal·lem la xarxa de pluvials en una conducció paral·lela en un ram de carrer" ha explicat José Ramón González de Zárate, regidor de Cicle de l'Aigua.

Totes dos canonades discorren juntes de manera que una vegada instal·lades només cal asfaltar la calçada. La conducció d'aigua potable abasta el tram que va des de Severo Ochoa fins a Bernat de Sarrià, mentre que la de pluvials comença en Severo Ochoa i conclou a l'altura del barranc Barceló. Uns 230 metres de longitud.

"La normativa obliga l'hospital a connectar la xarxa de pluvials al col·lector del barranc i davant eixa circumstància hem aprofitat per a col·locar el tub d'aigua potable i el de pluvials" ha agregat l'edil. González de Zárate ha insistit que es tracta d'"unes obres molt importants" i ha considerat que "ara és el moment d'escometre-les perquè estem en temporada baixa, és una zona de molts hotels i apartaments i d'esta manera podrem tindre tot acabat a la fi de gener o primers de febrer".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file