EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

19:22 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Intervals de núvols

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

25%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'inicia així l'ECOVID, primer programa del gran pla d'ocupació impulsada per l'Ajuntament i subvencionat amb fons europeus a través de LABORA

Benidorm registra l'oferta d'ocupació per a contractar durant 12 mesos a 84 persones majors de 30 anys

30 setembre 2021
Benidorm registra la oferta de empleo para contratar durante 12 meses a 84 personas mayores de 30 años

L'Ajuntament de Benidorm contractarà durant dotze mesos a 84 persones desocupades de trenta anys d'ara en avant dins del gran pla d'ocupació impulsada per l'Ajuntament i cofinançat per LABORA. Segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez, "des de l'Ajuntament ja hem remés a LABORA l'oferta d'ús del programa ECOVID, en la qual es recull els 84 llocs demandats i que corresponen a diferents ocupacions".

Concretament, l'oferta recull 55 llocs de l'àrea d'Atenció al client (codi 44111018); 10 de Mantenidors d'edificis (codi 71911012); quatre d'Electricistes de manteniment i reparació (codi 75211071); set de Peons forestals (codi 95431028); i huit de Peons d'obres públiques (codi 96011029).

Toni Pérez ha explicat que "les persones interessades a participar en el procés de selecció hauran d'estar inscrites en les ocupacions esmentades i com a parats en l'Espai LABORA de Benidorm". Este tràmit poden realitzar-lo presencialment en l'Espai LABORA de Benidorm, sota cita prèvia, o bé a través d'Internet en l'enllaç https://puntlabora.gva.es/puntlabora.

A l'hora d'iniciar el procés de selecció de candidats, l'Espai LABORA realitzarà un sondeig entre els parats de Benidorm inscrits en les ocupacions demandades, i enviarà l'Ajuntament un llistat amb les persones que participaran en el procés de selecció.

L'alcalde ha recordat que estes 84 contractacions s'emmarquen en el programa ECOVID, dotat amb 2 milions d'euros, dels quals l'Ajuntament aportarà prop de 750.000. L'import restant, una mica més d'1,2 milions d'euros, amb recursos procedents del Fons Social Europeu, a través de LABORA en el marc del Programa Operatiu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus).

Així mateix, Toni Pérez ha indicat que "com ja avancem fa diverses setmanes, a més de contractar persones majors de trenta anys, a través d'este gran pla d'ocupació també es preveu emprar al voltant de mig centenar de persones per davall d'aqueixa edat, arribant així a tots els segments de la població activa".

Estes contractacions de personal juvenil s'enquadren dins del programa EMPUJU, dotat amb 1,7 milions d'euros. L'Ajuntament aporta a este programa més de 625.000 euros, complementant així la subvenció de LABORA d'1,1 milions d'euros procedents de fons europeus.

En els pròxims dies s'informarà de les ocupacions demandades entre la població jove parada menor de trenta anys.

Toni Pérez ha recalcat que "per a este equip de govern la millor política social és l'ocupació i per això hem apostat fermament per este ambiciós pla, amb el qual a través dels dos programes es podrà contractar al voltant de 130 persones, injectant així economia en les famílies que més ho necessiten".

La previsió és que este gran pla d'ocupació es pose en marxa al novembre.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4
Audio file