EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

04:46 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

González de Zárate torna a instar la Confederació Hidrogràfica del Xúquer al fet que actue en els trams de la seua competència

Benidorm escomet la neteja dels barrancs Barceló i Derramador per a minimitzar els efectes de possibles pluges torrencials

30 setembre 2021
Benidorm acomete la limpieza de los barrancos Barceló y Derramador para minimizar los efectos de posibles lluvias torrenciales

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Neteja Viària, està escometent des de fa una setmana la neteja dels barrancs Barceló i Derramadoren el terme municipal. L'objectiu d'esta actuació, segons ha explicat el regidor José Ramón González de Zárate, és el de "minimitzar els efectes que tindrien unes possibles pluges torrencials a la ciutat".

Igual que s'ha fet altres anys, les labors consistixen en la retirada d'utensilis que van apareixent, vegetació i neteja de canyes seques. En el cas del barranc Barceló, s'està actuant en el tram més pròxim a l'antiga carretera N-332, i per les característiques especials dels treballs s'ha contractat una empresa especialitzada que, a més del personal necessari, empra desbrossadores mecàniques i manuals per a un manteniment òptim de la zona.

Els treballs van començar fa una setmana i es prolongaran per espai de deu o quinze dies més, segons ha indicat l'edil, que ha precisat que en este cas la inversió ascendix a uns 37.000 euros.

En el barranc Derramador els treballs els està duent a terme una brigada dels Servicis Tècnics Municipals. González de Zárate ha assenyalat que amb estes labors de neteja i desbrossament "es millora la imatge d'estes zones i la seguretat davant episodis de fortes pluges".

El regidor ha insistit que "durant tot l'any netegem el tram urbà dels barrancs de Benidorm, especialment quant a la retirada d'estris i enderrocs, una tasca que s'intensifica en estes dates amb l'eliminació de mala herba i residus verds".

El titular de Neteja també ha criticat que "mentre l'Ajuntament actua tot l'any en els barrancs, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer no fa el mateix, malgrat que són els responsables de mantindre nets els trams no urbans". L'Ajuntament, ha precisat González de Zárate, ha requerit per escrit en diverses ocasions a l'organisme que "complisca amb la seua obligació, sobretot en esta època de l'any".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file