EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

16:50 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha desplaçat els banys públics accessibles, ara equidistants entre les platges del Mal Pas i Ponent

Benidorm recupera la balustrada de Ponent per a la zona enjardinada del Passeig de Colón, que guanya protagonisme

03 agost 2022
Paseo de Colón

La Regidoria d'Espai Públic ha recuperat part de l'antiga balustrada del Passeig de Ponent per a la seua instal·lació al costat de la zona enjardinada del Passeig de Colón, que "amb esta actuació guanya protagonisme i queda més ben incorporada en este entorn urbà tan transitat per les persones que acudixen a la platja del Mal Pas, el Club Nàutic, el port i el tram inicial de la platja de Ponent".

Així ho ha traslladat l'alcalde, Toni Pérez, que al costat del regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate, s'ha acostat hui al Passeig de Colón per a veure l'evolució dels treballs que estan realitzant els Servicis Tècnics municipals.

Toni Pérez ha recordat que "quan es van iniciar les obres de construcció del nou Passeig de Ponent, allà per l'any 2006, es va retirar la icònica balustrada, la mateixa que lluïx en el nostre Castell". Estos elements "es van guardar en el magatzem municipal en previsió del seu ús posterior, bé per a reposar peces que pogueren deteriorar-se as Castell o bé per a la seua col·locació en altres punts de la ciutat".

Després d'utilitzar part d'eixos elements a la platja del Mal Pas, "ara emprem la rematada de la balustrada per a millorar l'estètica del Passeig de Colón" i "recuperem així visualment el balcó enjardinat del barri de les Roques que passava desapercebut per a molts vianants" i en el qual hi ha elements arboris singulars, com una palmera amb quatre fills.

L'alcalde ha indicat que "coincidint amb la instal·lació de la balustrada, en coordinació amb la Regidoria de Platges i Medi Ambient, s'ha decidit desplaçar diverses desenes de metres els banys públics accessibles, que ara se situen en un punt equidistant entre les platges de Mal Pas i Ponent".

Uns banys, ha recordat, "a la disposició dels usuaris de les platges, i especialment de les persones que acudixen als punts de platges accessibles". Així mateix, s'ha marcat sobre l'asfaltat l'itinerari accessible a estos banys.

Toni Pérez ha recordat que "amb esta actuació continuem millorant el Passeig de Colón, un punt que per a nosaltres té molt valor i en el qual recentment també s'ha renovat l'enllumenat amb la instal·lació de lluminàries 'led', dins de la primera fase del projecte d'eficiència energètica subvencionat per l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE)".

"Seguim amb les operacions de cirurgia urbana al detall per a embellir els nostres espais públics, fent-los més amables, atractius i accessibles, i, en este cas a més, racionalitzant al màxim els recursos perquè estem reutilitzant material del qual ja es disposava i que és absolutament identificatiu de Benidorm", ha assenyalat.

Paseo de Colón
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file