EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

08:06 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Espai d'Art Ajuntament reunix, fins al 31 d'agost, 33 obres d'artistes LGTBI referents a Europa i Amèrica Llatina en un front comú per a donar visibilitat al col·lectiu

Benidorm exhibix una mostra artística referent de les celebracions de l'Orgull'2022

03 agost 2022
Exposición LGTBI.

Dins de les activitats amb motiu de la celebració de l'Orgull LGTBI+ de 2022 les regidories d'Igualtat i Benestar Social van programar una exposició d'art i artistes LGTBI que este matí s'ha inaugurat en l'Espai d'Art de l'Ajuntament, a la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

Les regidores Ángela Llorca i Ángela Zaragozí al costat de la presidenta de l'Associació LGTBI de Benidorm, Chelo Oliva, han destacat la importància i realitat d'esta mostra que romandrà oberta al públic, en horari d'atenció municipal, fins al pròxim 31 d'agost.

Llorca ha destacat "el rerefons social que ajuda a donar visibilitat al col·lectiu" en 33 obres dels artistes Paolo Titolo, Donat Botta i Agustín Brandani. Zaragozí ha insistit en el "suport de l'Ajuntament de Benidorm al col·lectiu i a"una forma d'expressió en llibertat".

Des de l'associació, Chelo Oliva, ha agraït el suport municipal i convidat a Benidorm i a la comarca a descobrir la sensibilitat del treball de tres grans artistes.

En la part fotogràfica estan les obres de l'italià Paolo Titolo centrada en dones transsexuals cubanes que ja ha visitat diverses ciutats europees i espanyoles; la tècnica visual sobre escultura i materials reciclats la desenvolupa el brasiler Leonardo Simao Botta (Donat Botta) i el dibuix i pintura sobre la figura humana el presenta l'argentí Rubén Agustín Brandani.

La mostra comprén tres estils per a posicionar-se en un front comú per a donar visibilitat al col·lectiu des de l'òptica artística.

Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Llorca
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Angela Zaragozí
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Angela Zaragozí
Audio file