EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

03:58 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Comité de Qualitat es reunirà el pròxim 15 de juny

Benidorm proposa cinc noves empreses al distintiu de qualitat SICTED i la renovació per a seixanta-set.

17 maig 2022
Benidorm propone cinco nuevas empresas al distintivo de calidad SICTED y la renovación para sesenta y siete.

Després de l'última reunió de la Mesa de Qualitat, Benidorm suggereix cinc noves empreses per a l'obtenció de la distinció Sicted així com la renovació de 67 distincions concedides a altres tantes empreses locals.

Opten per primera vegada a esta distinció les empreses de turisme actiu Acronáutica i Buceo Nisos Benidorm; Benidorm Paraíso, habitatges d'ús turístic i les agències Livenow Travel i LowTravel-agència de Viatges.

En estos moments, Benidorm compta amb 69 empreses distingides i 35 adherides; xifres que augmentaran després de la reunió del Comité de Qualitat Sistec del pròxim 15 de juny.

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benidorm es va sumar al projecte SICTED a mitjan 2013, a través de l'acord marc subscrit entre la Fundació Visit Benidorm i la Secretaria d'Estat de Turisme en matèria de qualitat. Este projecte nacional ha tingut molt bon acolliment a Benidorm, reforçant el posicionament de la ciutat com a destinació turística de qualitat.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) és un sistema de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per l'Institut de Turisme d'Espanya (Turespaña) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/servicis turístics de fins a 36 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

El Distintiu "Compromís de Qualitat Turística" acredita el compliment dels requisits establits en la metodologia i reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua de les empreses adherides, alhora que distingix a l'empresa enfront de la competència.

El SICTED permet establir una estructura de gestió permanent que vetle per l'increment de la competitivitat de les empreses turístiques del destí; oferix un nivell de qualitat homogeni en tots els serveis turístics i perseguix incrementar la implicació i participació dels empresaris en el desenvolupament turístic del destí.

Entre els beneficis que obtenen les empreses cal destacar la millora de la gestió interna, especialment la dels processos relacionats amb la satisfacció del client; incrementar la qualificació de l'equip, mitjançant un pla formatiu; participar en el projecte més gran de qualitat turística desenvolupat a Espanya, juntament amb més de 9.000 establiments; rebre assistència tècnica que oferix suport per a la millora; i optar a un distintiu que acredite el nivell de qualitat obtingut.