EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

14:48 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Poc núvol

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'entitat s'encarrega de la recollida, custòdia i cures veterinàries dels animals vagabunds que es troben a la ciutat

L'Ajuntament aprova una subvenció de 40.000 euros per a la Societat Protectora d'Animals i Plantes

17 maig 2022
Protectora

Des de mitjan març la secció 'Amigos invisibles' d'Onda Benidorm ha facilitat l'adopció responsable de 5 animals de la Protectora

L'Ajuntament de Benidorm ha aprovat, un any més, una subvenció nominativa de 40.000 euros a la Societat Protectora d'Animals i Plantes 'Marina Baixa' per la labor que presta l'entitat al municipi en la recollida, custòdia, manteniment i cures veterinàries dels animals abandonats que es troben a la ciutat. La Junta de Govern Local (JGL) va aprovar ahir la disposició d'esta despesa i "en les pròximes setmanes es procedirà a la signatura del conveni en el qual es recullen els termes de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'entitat", segons ha explicat la regidora de Sanitat, Mónica Gómez.

Gómez ha indicat que "amb esta subvenció es cobrixen les despeses d'atenció dels animals abandonats que es recullen en la via pública". En este punt, ha recordat que "l'Ordenança Municipal de Medi Ambient considera com a 'infracció molt greu' l'abandó d'animals domèstics, sancionant estes conductes amb multes de fins a 900 euros".

Al marge d'aqueixa comesa de recollida, custòdia i cura dels animals abandonats, "la Protectora realitza una important labor divulgativa en pro del respecte i cura cap als animals, que també cal reivindicar i destacar".

L'edil de Sanitat ha afegit que "des de mitjan març, Ajuntament i Protectora hem posat en marxa una nova iniciativa per a aprofundir en aqueixa labor de conscienciació de cura dels animals i per a afavorir l'adopció responsable". Concretament, "l'emissora municipal Onda Benidorm -100,6- compta amb un espai setmanal, 'Amics Invisibles', que s'emet en directe els divendres a les 11.00 hores i en el qual es presenta a un animal que es troba en les instal·lacions de la Protectora per a buscar-li una família d'adopció i donar-li així una oportunitat de viure en una llar".

En els huit programes s'ha promogut l'adopció de set gossos. D'ells, cinc ja han sigut adoptats i un sisé està en tràmits d'adopció. Tots els programes estan disponibles en la finestra de podcast d'Onda Benidorm i en les xarxes socials de l'emissora.