EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

04:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha aconseguit una subvenció de 482.000 euros de LABORA i durant un any formarà als participants en dos modalitats

Benidorm prepara un nou Taller d'Ocupació, amb el qual contractarà a la fi d'any a 20 persones desocupades

02 agost 2021
Benidorm prepara un nuevo Taller de Empleo, con el que contratará a finales de año a 20 personas desempleadas

Les inscripcions s'obriran al setembre i posteriorment es farà la selecció de l'alumnat.

L'Ajuntament de Benidorm prepara un nou Taller d'Ocupació, amb el qual contractarà a la fi d'enguany i per un període de dotze mesos a 20 persones desocupades majors de díhuit anys a les quals, a més, formarà als participants en dos especialitats. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que "amb este taller 'Benidorm X' aconseguim les deu edicions d'un programa amb el qual es milloren les competències i coneixements dels participants augmentant amb això la seua ocupabilitat, ja que l'alumnat que supere el taller rebrà un certificat de professionalitat en l'especialitat que haja cursat".

Gómez ha informat que "en estos moments ja s'està treballant en la selecció del personal directiu i docent del Taller" i que "al setembre s'obriran les inscripcions per a participar del programa". Posteriorment, en finalitzar eixe mes o a l'octubre "es procedirà a la selecció de l'alumnat, dividit en un grup de 10 persones per cada especialitat formativa". Com en anys anteriors, el programa s'iniciarà a la fi d'any.

L'edil ha avançat que el Taller 'Benidorm X' es desenvoluparà en les modalitats de 'Guia per itineraris amb bicicleta' (codi AFDA0109) i en 'Operacions auxiliars de servicis administratius i generals' (codi ADGG0408). Per als dos primers, en tractar-se d'un nivell 2, s'exigirà als participants comptar amb l'ESO o estudis equivalents. Segons ha aclarit Gómez, "en esta ocasió podran optar al programa les persones desocupades majors de díhuit anys".

Per a este Taller d'Ocupació 'Benidorm X', l'Ajuntament de Benidorm ha rebut una subvenció de LABORA de 482.716,80 euros, quantia que es complementarà amb 40.000 euros del pressupost municipal.

Gómez ha recalcat que "en estos moments de dificultat a causa de la pandèmia, la millor política social que podem fer des de l'Ajuntament és generar ocupació i oportunitats per a aquelles persones que estan en situació de desocupació; i per això estem destinant importants recursos econòmics a la posada en marxa d'iniciatives i programes que contribuïsquen a este objectiu".

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file