EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:18 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han concedit ajudes a 160 allotjaments i empreses gestores, i s'obri un termini d'un mes per a presentar recursos

Benidorm aprova la tercera remesa d'ajudes al sector de l'allotjament i eleva a prop d'1,8 milions la quantia concedida

02 agost 2021
Benidorm aprueba la tercera remesa de ayudas al sector alojativo y eleva a cerca de 1,8 millones la cuantía concedida

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat este dilluns la tercera remesa de les ajudes directes creades per l'Ajuntament de Benidorm per a fer costat al sector de l'allotjament de la ciutat, elevant a "prop d'1,8 milions d'euros l'import concedit", segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez.

Esta tercera remesa "inclou com a beneficiaris a 25 allotjaments turístics, que se sumen a les 135 empreses gestores o establiments a les quals ja s'havien concedit ajudes en les dos remeses anteriors".

"Parlem, per tant, de 160 mercantils dedicades a l'allotjament turístic de Benidorm, ja siguen hotels, càmpings, pensions, hostals, blocs d'apartaments i empreses gestores", que rebran o han rebut ja estes prestacions, "pràcticament les úniques que s'han tramitat en el territori nacional com a ajudes directes a este sector". Un sector que "ha fet un gran esforç per superar tot este trànsit de la pandèmia".

L'alcalde ha indicat que "setze mesos després alguns establiments continuen encara tancats, però esperant que a poc a poc, amb la superació de les conseqüències d'esta pandèmia, vagen podent reobrir les portes"; i ha traslladat el suport de l'Ajuntament, que "sempre ha procurat estar prop del teixit productiu i de les famílies de Benidorm a través d'ajudes enfocades a pal·liar els efectes d'esta crisi".

Amb la tercera remesa aprovada hui, que ascendix a 120.016,20 euros, "completem l'avaluació i tramitació de totes les sol·licituds rebudes, quedant només a costa dels possibles recursos que presenten les 26 empreses a les quals s'ha denegat l'ajuda per no complir algun dels requisits inclosos en les bases d'esta convocatòria". Estes empreses disposen ara d'"un mes de termini per a, si ho consideren, presentar recurs contra la denegació de l'ajuda" a través de la Seu Electrònica municipal: https://sede.benidorm.org.

Toni Pérez ha recordat que les empreses optaven a ajudes "des dels 1.000 als 90.000 euros en funció de la categoria i nombre d'habitacions o apartaments de l'establiment, amb els quals compensar el cessament temporal de la seua activitat o la reducció dràstica de la mateixa a conseqüència de la pandèmia, que ha afectat durament el sector de l'allotjament, clau en la generació d'ocupació en destinacions turístiques com la nostra".

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file