EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

23:13 PM

HORA BENIDORM

8ºC

Cel clar

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Llevant, i la il·luminació ornamental del Passeig de Ponent i de la Creu

Benidorm participa un any més de 'L'Hora del Planeta' per a advertir sobre el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat

22 març 2022
Benidorm participa un año más de ‘La Hora del Planeta’ para advertir sobre el cambio climático y la pérdida de biodiversidad

Un any més, l'Ajuntament de Benidorm s'ha adherit a la campanya 'L'Hora del Planeta', promoguda per WWF amb l'objectiu d'advertir i cridar l'atenció sobre el canvi climàtic o la pèrdua de biodiversitat. Per a visibilitzar "estos problemes ambientals greus, este dissabte, 26 de març, entre les 20.30 i les 21.30 hores els milers de ciutats participants apagaran les llums d'alguns dels seus monuments, un gest que també replicarem a Benidorm", ha explicat la regidora de Medi Ambient, Mónica Gómez.

Concretament, "a Benidorm, per espai d'una hora, s'apagaran les llums de la catenària del Passeig de Llevant i la il·luminació ornamental del Passeig de Ponent i de la Creu de Serra Gelada". "Es tracta de tres localitzacions icòniques de la ciutat i que constituïxen un punt de referència lumínic al Benidorm nocturn, per la qual cosa el seu apagat no passarà desapercebut a la ciutadania", ha assenyalat Gómez.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s'ha animat a individus, empreses i altres institucions i administracions a comprometre's i actuar en favor de la sostenibilitat apagant les llums durant una hora.

En la seua 13a edició a Espanya, 'L'Hora del Planeta' ha aconseguit l'adhesió de més de 500 municipis, que se sumen localitats de més de 200 països. En anys anteriors, es van apagar fins a 17.000 monuments en tot el planeta, alguns tan emblemàtics com la torre Eiffel o el Coliseu romà.