EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

11:37 AM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvol con lluvia

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

90%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La platja de Ponent en la zona de la Cala ha sigut la localització seleccionada per a presentar part de les propostes de la nova col·lecció de Zara Man

Zara torna a triar Benidorm per a una nova campanya internacional, la de moda d'home

22 març 2022
Zara vuelve a escoger Benidorm para una nueva campaña internacional, la de moda hombre

La multinacional del tèxtil Zara ha tornat a triar Benidorm com a escenari per a una campanya internacional, en este cas la de Zara Man. Des d'ahir es pot vore en la web de la marca part de la nova col·lecció a través d'imatges preses a la platja de Ponent la segona setmana de març. Una sèrie de fotografies "en les quals s'identifica clarament la ciutat, en elements com la primera línia de Ponent o el Tossal de la Cala", tal com ha assenyalat hui l'alcalde, Toni Pérez, que ha recordat que "la signatura ja va triar Benidorm el maig de 2021 per al llançament de la seua línia de llenceria i moda banye".

En aquella ocasió, ha apuntat, "el nostre Castell va ser l'escenari protagonista, al qual es van sumar altres localitzacions de la ciutat com un kàrting situat en l'avinguda Comunitat Valenciana o l'hotel Madeira Centre". "Ara –ha prosseguit–, ha sigut el torn de la Platja de Ponent, en la seua zona més pròxima a la Cala, la que ha captat l'interés de Zara, que ha signat esta campanya de la mà de la productora CAP S.L. i de la prestigiosa fotògrafa de moda Elaine Constantine".

Toni Pérez ha destacat que "el clima i la llum de Benidorm, units a les seues platges i una silueta urbana única a Espanya, són un potent reclam per a les marques i també les principals bases de la ciutat per a posicionar-se cada vegada més i millor en el segment de la publicitat". A estes circumstàncies, ha agregat, "se suma la gran faena i professionalitat de la Benidorm Film Office, que afavorixen, indubtablement, que les empreses vulguen repetir a la nostra ciutat i llançar els seus productes al mercat amb ella com a teló de fons".

Les localitzacions han corregut a compte de De Location Managers, amb la qual "treballem des de fa molts anys, gestionant més del 50% de les produccions publicitàries que arriben a la ciutat", segons ha exposat la responsable de la Benidorm Film Office, Rosa Llorca. De fet, esta empresa "coneix les possibilitats que oferix una ciutat tan versàtil com Benidorm i sempre 'col·loquen' alguna localització de la ciutat en els treballs que realitzen per a marques de primer nivell, com ja ha ocorregut amb Lacoste, H&M, Volkswagen Taigo, Bershka, Suzuki, Audi o Ford Kuga".

La responsable de la Benidorm Film Office ha destacat que "treballs com el de Zara Man deixa uns impactes econòmics gens menyspreables". Així, "a les taxes per les reserves d'espai cal sumar-li les pernoctacions, dietes, lloguers i adquisició de materials diversos que generen un equip de 15 persones; a més de tindre durant unes hores a models i fotògrafs internacionals que descobrixen una de les millors platges urbanes del món".