EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

11:34 AM

HORA BENIDORM

31ºC

Cel clar

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat es prepara per a la possible arribada de mares i fills que hagen abandonat el país per a fugir de la invasió russa

Benidorm obri un registre per a particulars que vulguen posar el seu habitatge a la disposició de refugiats d'Ucraïna

02 març 2022
BienestarSocial_registro_viviendas_refugiados_Ucrania

L'Ajuntament té cedides a la Generalitat dos habitatges per a esta finalitat

L'Ajuntament de Benidorm ha obert un registre per a particulars que vulguen posar el seu habitatge a la disposició de refugiats procedents d'Ucraïna. Segons ha explicat l'alcalde, Toni Pérez, "davant l'oferiment expressat ja per veïns i veïnes de Benidorm de facilitar una solució residencial a refugiats que arriben a Espanya fugint de la invasió russa, s'ha decidit habilitar este registre per a ser més àgils a l'hora de poder respondre a eixa possible demanda d'habitatges".

Toni Pérez ha indicat que "l'Ajuntament té cedides a la Generalitat dos habitatges socials disponibles per a acollir a refugiats", i ha detallat que "en el registre que s'ha habilitat es poden inscriure tan particulars que vulguen oferir un habitatge buit de la seua propietat per a esta finalitat, com a persones que vulguen compartir les seues cases".

L'alcalde ha recordat que "en cas de necessitat, estos habitatges es posarien a la disposició de dones que al costat dels seus fills estan eixint d'Ucraïna", ja que els menors que arriben a territori valencià sense els seus progenitors o tutors quedaran sota la tutela de la Generalitat.

Toni Pérez ha traslladat que "desconeixem l'abast de la possible arribada de refugiats i el temps que es pot prolongar esta situació, però des de l'Ajuntament, a més de prestar ajuda directa als afectats, estem tractant de canalitzar i ordenar el moviment solidari que s'està produint a Benidorm, primer amb la recollida de material mèdic de primers auxilis i ara facilitant a la població que ho desitja un llit per a posar els seus habitatges a la disposició dels qui estan fugint de la guerra a Ucraïna".

Les persones interessades a oferir el seu habitatge per a l'acolliment de refugiats poden acudir en horari de demà a la Regidoria de Benestar Social, situada en la Plaça Pintor Ufanós. A més, també tenen a la seua disposició el telèfon de la XAC (Xarxa d'Ajuda Col·lectiva): 900 701 322.

Dades de Contacte