EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

05:51 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La instal·lació municipal estarà oberta des de hui i fins al divendres de 15 a 20.30 hores per a rebre les dosis

Benidorm obri hui la Casa del Fester per a la vacunació contra la grip i la Covid-19

12 desembre 2022
Vacunación

La Casa del Fester de Benidorm ha obert hui les portes a les 15 hores com a punt de vacunació contra la grip i la Covid-19. L'Ajuntament de la ciutat posa d'esta manera a la disposició de Sanitat les instal·lacions municipals, que se sumen als centres de salut de La Cala i Foietes, amb la finalitat d'evitar en la mesura que siga possible la transmissió de totes dos malalties.

Les primeres persones han anat fent la seua arribada a partir de les 15 hores per a rebre les seues dosis. La Casa del Fester estarà oberta per a esta campanya de vacunació des de hui dilluns 12 fins al divendres 16 des de les 15 fins a les 20.30 hores.

També a Benidorm, el centre de salut de La Cala va obrir el divendres 9 de desembre des de les 11.30 fins a les 14.00 hores i el centre de salut de Foietes, per part seua, rebrà als qui desitgen vacunar-se els dies 13 i 15 d'este mes des de les 10.30 del matí fins a les 14.30 de la vesprada.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la regidora de Sanitat, Mónica Gómez, que han visitat la instal·lació, han incidit en l'objectiu d'esta campanya "que no és un altre que aconseguir el nombre més gran de vacunacions per a tindre les millors festes possibles i que puguem gaudir de la família en estos dies tan assenyalats". Pérez ha animat a vacunar-se "especialment als majors de seixanta anys i als grups de risc tant per a la grip com contra la Covid per a evitar possibles complicacions en el futur" i ha precisat que la inoculació antigripal "és una campanya habitual de cada any per a tota la població, però especialment per als més vulnerables".

La campanya perseguix inocular la vacuna de la grip a les persones majors de seixanta-cinc anys i grups de risc. En el cas de la vacuna contra la Covid-19 es posarà la dosi de record i tindran prioritat els majors de seixanta anys, així com els grups de risc com ara persones amb patologies respiratòries, immunodeprimides, o pacients oncològics entre altres.