EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

13:36 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament recepciona les obres que completen el sector Murtal II, generant nous espais per al passeig en els quals s'inclouen prop de 15.000 metres quadrats de zones verdes

Benidorm obri al trànsit per als vianants més viaris en Ponent

21 maig 2020
Benidorm abre al tránsito peatonal más viales en Poniente

L'Ajuntament de Benidorm ha posat a la disposició de la ciutadania dos nous vials en la zona de Ponent que de moment únicament estaran oberts al trànsit per als vianants, generant així nous espais per al passeig i la pràctica esportiva. En total, els dos nous vials sumen 2.400 metres quadrats de vorera, als quals s'afigen 200 metres de carril bici i prop de 15.000 metres quadrats de zones verdes.

Aquests vials i zones verdes se situen en un dels laterals de l'avinguda Vicente Pérez Devesa, entre l'edifici In Tempo i la nova avinguda Guatemala, posada en servici la setmana passada.

L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "l'Ajuntament ha recepcionat ara aquestes obres, que portaven ja temps concloses, després que la Conselleria d'Indústria haja autoritzat el subministrament elèctric per a donar servici a l'enllumenat públic i, en conseqüència, l'obertura del nou sector es pot realitzar amb totes les garanties". Una obertura, ha precisat, que "arriba en un moment en el qual estem impulsant la generació de nous espais per als vianants per a destinar-los al passeig i la pràctica esportiva en condicions de seguretat durant les franges horàries autoritzades per a això pel Govern d'Espanya".

Així, ha recordat que en setmanes anteriors "hem convertit en zona de vianants l'avinguda Armada Espanyola, el tram final del carrer Sant Pere i també el carrer Greco; i obert els nous vials inclosos en la Unitat d'Actuació 1 Ponent, com són l'avinguda Guatemala o la prolongació de l'avinguda Rajadell enfront del passeig marítim".

Toni Pérez ha indicat que els nous vials i zones verdes oberts ara corresponen a la urbanització del sector Murtal II, que connectarà amb el Pla Parcial 2/1 Ponent les "obres del qual començaran en els pròxims mesos i que permetran completar l'avinguda del Moralet i la trama urbana de Ponent situada entre el passeig marítim i l'avinguda Vicente Pérez Devesa, millorant de manera considerable la connexió de totes dos zones".

A més dels vials i les zones verdes assenyalades, aquesta urbanització del sector Murtal II, realitzada pel Grup Immobiliari TM, ha propiciat la generació de sòl per a ús educatiu, esportiu i recreatiu, i de jocs infantils.