EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

20:26 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ahir es van subministrar les primeres prop de 1.000 als usuaris del programa 'Menjadors a casa', i la setmana vinent es completarà el repartiment entre la resta de la població escolar

Benidorm entregarà màscares als menors en edat escolar nascuts entre 2003 i 2016

21 maig 2020
Benidorm entregará mascarillas a los menores en edad escolar nacidos entre 2003 y 2016

Des de hui, l'ús de màscares és obligatori en espais en els quals no es puga garantir la distància de seguretat

L'Ajuntament de Benidorm entregarà màscares als menors en edat escolar de la ciutat nascuts entre 2003 i 2016, tots dos inclosos, segons ha avançat hui l'alcalde, Toni Pérez, després de comunicar-lo als grups de la Corporació en una Junta de Portaveus. Segons ha traslladat l'alcalde, "ahir, aprofitant el seté lliurament del programa municipal 'Menjadors a casa' es van subministrar les primeres prop de 1.000 màscares als escolars usuaris del mateix i la setmana vinent volem completar el repartiment entre la resta de la població escolar".

L'alcalde ha explicat que "portàvem diverses setmanes perfilant aquesta iniciativa que finalment s'ha pogut concretar coincidint amb la nova directriu del Govern d'Espanya que estableix l'obligació d'utilitzar màscares en els espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobe obert al públic, en el qual no siga possible mantindre una distància de seguretat interpersonal d'almenys dos metres". Aquesta obligació s'aplica a les persones de sis anys d'ara en avant, i és a més recomanable per a la població infantil de tres a cinc anys, per aquest motiu "hàgem inclòs també als més xicotets en aquest repartiment de màscares". Així, se subministraran aquests sistemes de protecció als menors de Benidorm nascuts entre 2003 i 2016".

Toni Pérez ha recalcat que "volem que els nostres menors puguen gaudir amb les màximes garanties de seguretat en les seues eixides; i sobretot que cap xiquet o xiqueta es quede sense poder gaudir d'aquest temps de joc i passeig al carrer per mancar d'aquest sistema de protecció".

Segons ha detallat l'alcalde, "per al lliurament de màscares a la resta de la població escolar establirem els mateixos punts de recollida que hem estat utilitzant per al programa 'Menjadors a casa': la Casa del Fester, el centre social José Llorca Linares, l'Escola Infantil Municipal Les Caletes i els CEIP El Murtal, Ausiàs March i Els Tolls".

Toni Pérez ha avançat que "en els pròxims dies informarem de la data de recollida de les màscares i del punt de recollida assignat a cada centre educatiu". Voluntaris de la Xarxa d'Ajuda Col·lectiva (#XAC) seran els encarregats de realitzar el repartiment d'este sistema de protecció entre les famílies dels escolars.