EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

15:31 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El ple votarà demà la proposta de la Junta de Portaveus

Benidorm nominarà un carrer del barri del Campo amb el nom 'Alcalde Agustín Navarro Alvado'

30 gener 2022
Benidorm nominará una calle del barrio de El Campo con el nombre ‘Alcalde Agustín Navarro Alvado’

L'Ajuntament de Benidorm nominarà un carrer del barri del Campo amb el nom 'Alcalde Agustín Navarro Alvado', en homenatge al polític mort al febrer del passat any. La proposta de la Junta de Portaveus es votarà demà en ple i amb ella es reconeix "la figura i contribució" a la ciutat d'Agustín Navarro, "persona jovial i de tracte afable, enamorat de Benidorm i de la seua illa", i que va exercir com a alcalde des del 22 de setembre de 2009 fins al 13 de juny de 2015, complint així, segons les seues pròpies paraules, "l'aspiració més gran en política per a algú que estima el seu poble".

La proposta contempla donar el nom de 'Alcalde Agustín Navarro Alvado' a l'actual carrer Amanecer, situat en el barri del Campo el barri que li va vore nàixer, al qual "al llarg de la seua vida va estar sempre molt lligat" i "des del qual en la seua infància i joventut va viure en primera persona la transformació de la ciutat que va acabar convertint-se en la capital europea del turisme de sol i platja".

Regidor de l'Ajuntament de Benidorm en la legislatura 1991-1995, entre 2003 i 2009  va exercir el càrrec de portaveu del Grup Municipal Socialista fins a la seua arribada a l'Alcaldia. A més d'ocupar diferents càrrecs orgànics en el PSPV-PSOE, Navarro va ser diputat provincial en el període 2007-2009 i en l'administració 2015-2019.