EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

12:02 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Núvols alts

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La publicació, subvencionada al 50% per la Diputació, recull tota l'oferta formativa, reglada i específica, de Benidorm i comarca

Benidorm llança de nou la 'Guia de recursos per a l'ocupació i la formació'

27 octubre 2023
Benidorm lanza de nuevo la ‘Guía de recursos para el empleo y la formación’

L'Ajuntament de Benidorm, a través de les Regidories d'Ocupació i Educació, ha llançat una nova edició de la 'Guia de recursos per a l'ocupació i la formació', una guia de la qual s'han editat 500 exemplars i que ha sigut elaborada pels mateixos tècnics de totes dos regidories.

La Guia de Recursos està subvencionada al 50% per la Diputació d'Alacant a través d'una subvenció de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius en la seua línia 3. La subvenció ascendix a 3.109,94 euros per a esta publicació i per al programa 'Millora la teua ocupabilitat'.

La publicació recull l'oferta formativa de Benidorm i comarca, tant de formació reglada –universitats, Cicles Formatius de Formació Professional, i centres educatius públics i privats–, com de l'específica orientada a l'ocupació.

També s'inclouen els recursos existents per a accedir a esta formació "com a beques, ajudes o programes d'intercanvi educatiu.

La Guia també compta amb un directori de recursos públics i privats, i informació detallada de suport per a la cerca d'ocupació, per a la creació d'empreses i per a col·lectius específics, com les persones amb diversitat funcional", tal com han explicat les edils d'Ocupació i Desenvolupament Local i Educació, Mónica Gómez i Maite Moreno.

Esta guia es distribuirà a diferents entitats com a instituts d'Educació Secundària, associacions empresarials o sectorials -de persones amb discapacitat, dones, estudiants, etc.- a més de sindicats, i altres institucions relacionades amb la formació i l'ocupació i institucions públiques (Regidories de Serveis Socials, Joventut i Educació de l'Ajuntament de Benidorm). I, per descomptat, a entitats i organismes que ho sol·liciten directament en la mateixa Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, així com a participants en programes propis, tant formatius com d'accés a l'ocupació.

Guía de Recursos para empleo y formación