EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

16:37 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

També es millora l'accessibilitat en l'avinguda Vicente Pérez Devesa amb un encreuament semafòric i reducció de velocitat

Benidorm implantarà la plataforma única als carrers Santa Faç i Pérez Martorell per a deixar el barri antic 100% accessible

09 maig 2023
Benidorm implantará la plataforma única en las calles Santa Faz y Pérez Martorell para dejar el casco antiguo con el 100% de accesibilidad

L'Ajuntament de Benidorm, a través de les regidories de Mobilitat i Espai Públic, completarà l'accessibilitat en el barri antic de la ciutat amb dos actuacions que implantaran la plataforma única en dos carrers. Totes dos intervencions començaran en els pròxims dies i estaran finalitzades abans d'iniciar-se el període estival, segons ha explicat el regidor José Ramón González de Zárate.

En concret s'actuarà al carrer Santa Faç i en Doctor Pérez Martorell. En la primera d'elles s'intervindrà en tot el carrer, uns 220 metres de longitud des del Passeig de la Carretera fins al Mal Pas, on s'implantarà la plataforma única amb asfalt imprés.

En Pérez Martorell els treballs abastaran el tram des de la Puríssima fins a Carmela Martínez on també hi haurà plataforma única "per a salvar tots els problemes d'accessibilitat que hi ha i que ens demanden els veïns" i es mantindran les zones de càrrega i descàrrega, així com l'aparcament de motocicletes.

González de Zárate ha ressaltat que amb les dos actuacions i altres anteriors efectuades en carrers com Quatre Cantons, Conestable Zaragoza i altres "deixarem el barri antic 100% accessible amb plataforma única". L'edil ha qualificat les obres de "molt bona actuació" perquè no sols dotarà d'accessibilitat completa a tot el barri "sinó que millorem i embellim l'escena urbana d'una zona molt visitada i transitada de Benidorm".

Actuació en Ponent

D'altra banda, també s'escometrà la creació d'un encreuament semafòric en l'avinguda Vicente Pérez Devesa en la confluència amb el carrer Guatemala, a l'altura del parc infantil. "És una actuació molt demandada pels veïns i usuaris perquè es tracta d'un recinte molt utilitzat i d'esta manera guanyem molt en seguretat i accessibilitat en la via" ha indicat González de Zárate, que afegia que este encreuament "donarà servei al parc infantil, al barri i a la zona comercial".

Els treballs consistiran en el pintat d'un pas de zebra i la instal·lació d'un semàfor en este punt "que servirà per a reduir la velocitat dels vehicles en la calçada, que és una de les principals de la ciutat".

Benidorm implantará la plataforma única en las calles Santa Faz y Pérez Martorell para dejar el casco antiguo con el 100% de accesibilidad
Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 González de Zárate
Audio file