EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

23:55 PM

HORA BENIDORM

8ºC

Intervals de núvols

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

25%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm ha començat a realitzar tests ràpids a Forces de Seguretat, Protecció Civil i personal de servicis essencials

20 abril 2020
Benidorm ha comenzado a realizar test rápidos a Fuerzas de Seguridad, Protección Civil y personal de servicios esenciales

Este matí, en dependències del Carrer de la Pilota 'José Pérez Devesa' del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, han començat a practicar-se els tests ràpids de detecció d'anticossos específics de la COVID-19 a membres de les Forces de Seguretat a Benidorm, personal de Protecció Civil i a treballadors de serveis essencials, tal com va anunciar l'alcalde Toni Pérez la setmana passada.

Els tests, adquirits per l'Ajuntament de Benidorm, es realitzen per personal del Servei Operatiu Metge-Sanitari de l'Hospital Imed Levante i estan sent supervisats pel metge titular de la Regidoria de Sanitat.

Al llarg d'esta setmana es desenvoluparan al voltant de 600 d'estes proves, amb percentatges de sensibilitat i fiabilitat del 95%, a través, ha assenyalat l'alcalde Toni Pérez, "d'un procediment fiable i contrastat" que en un termini de trenta minuts obté resultats que es comuniquen a l'interessat per correu electrònic, baix supervisió mèdica, assenyalant-li com ha de procedir després de la prova.

En cas d'un resultat positiu s'aplicarien els protocols pertinents de Salut Pública i es procediria a l'aïllament de la persona, arbitrant-se els controls en la seua cadena de contactes.

Prèviament, des que es va anunciar el programa, s'ha desenvolupat un treball d'acord amb el programa tecnològic del projecte 'Patti Recovery'. S'han generat uns codis i un registre en plataforma amb un qüestionari de garbellat. A través de les dades recaptades per 'Patti Recovery' es podrà desenvolupar el control i maneig de la situació actual obtenint el grau estimat d'immunitat i avançar cap a la recuperació de l'activitat diària i tornar a la normalitat.