EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Igualtat oferix un servici d'assessorament gratuït a les dones que el necessiten

Benidorm guarda un minut de silenci per la dona assassinada a Albuñol (Granada)

28 juliol 2022
Minuto de silencio.

Benidorm ha guardat este migdia un minut de silenci en protesta contra la violència masclista i en memòria de la seua última víctima a Espanya, assassinada en la localitat granadina d'Albuñol.

La concentració silenciosa ha estat encapçalada per l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí. A més ha comptat amb la presència de representants dels tres grups polítics de la Corporació.

En esta ocasió, la víctima tenia cinquanta anys i el seu cos va ser trobat el dilluns passat de matinada després d'haver patit diverses ferides per arma de foc que van posar fi a la seua vida. El suposat autor del dolós acte, el seu marit, amb posterioritat, es va suïcidar.

La dona tenia quatre fills majors d'edat i és la vint-i-cinquena víctima de la violència masclista a Espanya en 2022. Des de 2003, any en què es va començar a computar l'estadística, al nostre país han perdut la vida per esta causa 1.155 dones.

Des de la Regidoria d'Igualtat es reitera, una vegada més, que l'Ajuntament de Benidorm oferix a les dones que es troben en situació de perill gratuïtament, el seu personal especialitzat en violència de gènere, capacitat per a prestar assessorament a qualsevol dona, servei que és totalment gratuït.

A més, reitera, que les dones que ho precisen, disposen del telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.