EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

23:15 PM

HORA BENIDORM

9ºC

Núvols alts

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament arriba a un acord amb el propietari per a guanyar places d'aparcament i millorar la imatge de la zona

Benidorm crea un nou pàrquing públic gratuït de 200 places en una parcel·la del carrer Lleida

28 juliol 2022
Benidorm crea un nuevo parking público gratuito de 200 plazas en una parcela de la calle Lérida

El nou espai de pàrquing estarà operatiu abans de finalitzar el mes d'agost.

L'Ajuntament de Benidorm endreçarà una parcel·la al carrer Lleida, en la zona de Llevant, per a crear un aparcament públic amb capacitat per a unes 200 places en superfície que seran gratuïtes per als usuaris. La parcel·la en qüestió abasta una superfície d'una mica més de 4.800 metres quadrats.

El sòl en el qual s'actuarà ha sigut visitat este matí l'alcalde Toni Pérez, els regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, dins de la campanya 'A peu de carrer', els qui han estat acompanyats diversos membres de l'equip de govern, els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, i veïns de la zona.

El govern local es va posar en contacte amb el propietari i subscriure un conveni perquè s'autoritze l'Ajuntament a l'ús d'esta parcel·la, localitzada en la confluència dels carrers Lleida, Múrcia i Conca, com a espai per a aparcament públic.

El conveni assenyala, ha explicat Pérez, que "l'Ajuntament emprarà aqueixos terrenys amb l'única fi de crear l'aparcament públic i que condicionarem i netejarem la parcel·la per a destinar-la a aqueix fi". A més, es dotarà d'un gual d'accés i el manteniment també serà a càrrec del Consistori.

El nou aparcament públic estarà vigent, en principi, fins al 30 d'octubre de 2024 encara que "es pot prorrogar el temps que s'estime necessari si hi ha voluntat per les parts" ha assenyalat l'alcalde, que afegia que "esta és una fórmula similar a la que es va fer fa anys amb l'aparcament públic en el solar de les Terrasses en la poma formada per l'avinguda Europa, Mediterrani i l'avinguda de Madrid".

La previsió és que el nou espai per a aparcament estiga operatiu abans de finalitzar el mes d'agost, una vegada s'haja retirat tota la vegetació, netejada la parcel·la i col·locat la grava corresponent.

"Amb esta fórmula el que fem és guanyar places de pàrquing per a veïns i turistes al mateix temps que eliminem la mala imatge que oferia esta parcel·la, que presentava molta mala herba i brutícia a conseqüència del seu abandó" ha postil·lat l'alcalde.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file