EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

21:56 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A l'abril se celebrarà una jornada en la qual participaren empreses i associacions educatives, oberta a la pública

Benidorm fomentarà l'FP dual per a adaptar els cicles formatius a les necessitats de les empreses

27 març 2024
Benidorm fomentará la FP dual para adaptar los ciclos formativos a las necesidades de las empresas

Educació prepara per a maig una nova edició de la Fira Educativa.

L'Ajuntament de Benidorm ha acollit una trobada entre representants territorials de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació i les edils d'Ocupació i Desenvolupament Local i Educació, Mónica Gómez i Maite Moreno, al costat de personal tècnic de les seues àrees d'acció i del POMB (Pacte per l'Ocupació de la Marina Baixa), al costat de portaveus d'AICO (Associació Independent de Comerciants), HOSBEC (patronal autonòmica hotelera), CEV (Confederació Empresarial Valenciana), ABRECA (Associació de Bars, Restaurants, Cafeteries i Oci Nocturn), i INMOBECO (Associació d'Immobiliàries de Benidorm i Comarca).

L'objectiu d'esta reunió és "detectar les necessitats de personal de les empreses amb l'objectiu d'organitzar la formació dels futurs treballadors i aconseguir la inserció de persones que en l'actualitat es troben en situació de desocupació formant-se en els cicles formatius del nostre municipi", ha assenyalat Mónica Gómez, qui ha avançat que en "dates pròximes" tindrà lloc una jornada informativa per a fomentar la Formació Professional Dual "com a oportunitat de futur a Benidorm i la Marina Baixa".

Gómez ha anunciat que, "a més" de les entitats que han participat en la trobada, han confirmat la seua participació en la jornada APTUR (Associació d'Empreses d'Apartaments Turístics), AVIBE (Associació d'Agències de Viatges de Benidorm) i JOVEMPA (Associació de Joves Empresaris) de la Marina Baixa.

El programa de la jornada es donarà a conéixer en els pròxims dies, si bé les representants municipals han confirmat que hi haurà una taula redona en la qual participaran les associacions empresarials en la qual es podran conéixer les seues necessitats. L'esdeveniment estarà obert a la participació de públic i l'assistència serà gratuïta.

Fira Educativa

Per la seua banda, Maite Moreno ha recordat que l'FP Dual és una modalitat "que es fa en règim d'alternança" entre centres educatius i empreses el que permet als estudiants "adaptar-se al màxim" a les necessitats laborals de la zona.

Moreno ha precisat que, al costat de la Fira Educativa i Comarcal de Formació Professional que se celebrarà enguany al maig, amb estes iniciatives l'Ajuntament pretén "permetre a l'alumnat seleccionar la formació que més s'adeqüe tant a les seues preferències personals, com a les necessitats de les empreses".