EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

08:47 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El recital s'emmarca dins de la programació especial de Setmana Santa de la Regidoria de Cultura

Ars Cantica oferix a Benidorm el seu 'Concert de música Sacra'

27 març 2024
Ars Cantica ofrece en Benidorm su ‘Concierto de música Sacra’

Dins de la programació de Setmana Santa de la Regidoria de Cultura, l'església de Sant Jaume i Santa Anna ha acollit esta nit passada el tradicional 'Concert de Música sacra' que oferix la Camerata Ars Cantica de Benidorm.

A les 20.00 h i amb el temple quasi al complet, es presentava davant el públic el conjunt vocal femení que sota la direcció de Jaime Francisco Ripoll i acompanyades al piano per Maria Eugenia Palomares ha oferit un repertori adequat a les dates que ha trobat entre els presents la millor dels acolliments. Entre els assistents, la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, i el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, al costat d'altres membres de la corporació.

En la primera part, la camerata coral ha interpretat 'Au verum corpus', d'Ildefons Pardos; 'Es menester que se acierte', de Francisco Guerrero, 'Si tu penas no pruebo', també de Guerrero; 'Misa' de Bernardo Mª Cerdà en els seus dos apartats 'Kyrie' i 'Gloria', Sanctus, de Tomás Luis de Victoria; i, finalment, 'Agnus dei' de Victor C. Johnson.

Després d'un curt recés, en la segona meitat, Ars Cantica ha cantat 'Ave María', de Lorenzo Perosi; '; Assumpta est', de Joaquín Broto, Locus Iste', d'Anton Bruckner; 'Ave Maria, gratia plena', de Javier Busto; 'O salutarios hóstia!', de J. Sancho Marraco, 'Panis angelicus', d'Hilarión Eslava i, per a finalitzar, 'Pie Jesu', de Mary Linn Ligthfoot.