EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

13:16 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Intervals de núvols

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El document està adequat a informes sectorials i municipals

Benidorm exposa al públic la nova versió del Pla Parcial 'Eixample de Llevant'

07 juny 2021
Recreación Ensanche de Levante

L'equip redactor del projecte explicarà els detalls del pla al Consell Assessor d'Escena Urbana

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui exposar al públic durant vint dies la nova Versió Preliminar del Pla Parcial 'Eixample Llevant' elaborat per l'Agrupació d'Interés Urbanístic d'este sector i que compta amb el vistiplau de l'àrea d'Arquitectura i Assumptes Jurídics. La regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles, ha explicat que este document "contempla els canvis introduïts arran dels informes municipals i sectorials emesos durant l'anterior període d'informació pública" de pla, que abasta 560.000 metres quadrats.

L'acord aprovat hui inclou desestimar diverses al·legacions presentades, algunes d'elles per "referir-se a qüestions que s'hauran de dilucidar més endavant en el projecte d'urbanització", i altres per "estar referides al disseny i desenvolupament del pla parcial, que complix amb les bases aprovades per l'Ajuntament i amb l'informe emés per Conselleria i que per tant no poden ser acceptades".

Caselles ha assenyalat que "esta nova exposició serà només per un període de vint dies, ja que és una segona publicació"; i ha agregat que se sol·licitarà a diferents administracions que "comproven que esta nova versió s'ajusta als condicionants que van indicar en els seus informes". Així mateix, es tornaran a reclamar aquells que encara no s'han emés.

L'edil ha avançat que en les pròximes setmanes es convocarà al Consell Assessor d'Escena Urbana perquè "l'equip redactor del projecte explique als integrants d'este òrgan assessor els detalls del Pla Parcial".

La Versió Preliminar, presentada pels propietaris del sòl, preveu que el 65% del sòl del sector, uns 560.000 metres quadrats, es destine a zones verdes i equipaments públics, i que el 35% restant es reserve per a la construcció d'habitatges residencials, turístiques i hotels, a distribuir en torres amb una altura mínima de 20 plantes.

Recentment, el Consorci d'Aigües de la Marina Baixa va informar favorablement davant la Confederació Hidrogràfica del Xúquer de la disponibilitat dels recursos per a atendre les necessitats d'este nou sector.

Una vegada finalitze el període d'exposició pública, l'Ajuntament podrà procedir a l'aprovació provisional del Pla Parcial, moment en què s'iniciarà una nova fase urbanística.

Audios relacionados
Lourdes Caselles. Exposición público nueva versión Ensanche Levante
Audio file
Audios relacionados
Lourdes Caselles. Exposición público nueva versión Ensanche Levante. 02
Audio file
Audios relacionados
Lourdes Caselles. Exposición público nueva versión Ensanche Levante.03.
Audio file