EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

09:47 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Cadascun d'ells té capacitat per a albergar deu bicicletes i la previsió és tindre operatius una dotzena a la ciutat amb la implantació de la Zona de Baixes Emissions

Benidorm estrena en Ponent els dos primers aparcabicis intel·ligents

27 juliol 2023
Benidorm estrena en Poniente los dos primeros aparcabicis inteligentes
Benidorm estrena en Poniente los dos primeros aparcabicis inteligentes

Els usuaris hauran de descarregar-se una app per a accedir a este servici completament gratuït.

L'avinguda Armada Espanyola compta ja amb els dos primers aparcaments intel·ligents per a bicicletes, que estan operatius des de hui per a qualsevol usuari que desitge estacionar la seua bicicleta amb les màximes garanties de seguretat i protecció. Tots dos elements es troben en la confluència de les avingudes Armada Espanyola amb Moralet i Puerto Rico.

El servici és completament gratuït i per a poder utilitzar-lo els usuaris hauran de descarregar-se en el seu telèfon mòbil l'app 'PVerde' i registrar-se. Una vegada donat d'alta rebrà un codi personal amb el qual podrà obrir i tancar el compartiment en el qual deixa la seua bicicleta cada vegada que l'use, independentment de si porta damunt el telèfon mòbil o no.

Fins al moment hi ha dos aparcabicis intel·ligents ja instal·lats i operatius, si bé la previsió és implantar "almenys una dotzena a la ciutat amb l'arribada de la Zona de Baixes Emissions", segons ha avançat el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz, que ha visitat els nous elements en companyia de Lalo Blanes, director comercial de l'empresa instal·ladora. Cadascun dels dos aparcabicis compta amb deu places de bicicletes.

Muñoz ha destacat que estan "preparats" perquè es puguen aparcar bicicletes elèctriques "i fins i tot disposen d'endolls per si l'usuari vol carregar-la".

El mètode per a deixar estacionada la bicicleta en estos nous elements és molt senzill. Així, una vegada descarregada l'app PVerde –que està disponible per a iPhone i Android– només caldrà seleccionar el pàrquing en el qual es deixarà la bicicleta. Si és la primera vegada que s'entra en l'app caldrà introduir les dades personals i acceptar les condicions. Després, en la mateixa aplicació apareixerà una pantalla amb un botó redó sobre el qual es pot prémer per a obrir la porta. Si no es disposa del dispositiu mòbil, l'usuari pot teclejar el seu codi en el mateix aparcabicis.

Per a recollir la bicicleta i eixir de l'aparcabicicletes caldrà emprar de nou l'app prement el botó per a obrir la porta o marcant el codi personal a la porta del mòdul de bicicletes. Una vegada completada l'operació caldrà tancar la porta amb el botó de 'Tancar' de l'aplicació o del mateix mòdul.

Francis Muñoz ha subratllat que amb estos nous elements "oferim més i millors servicis i continuem fomentant l'ús de la bicicleta i el transport no contaminant". A més, ha continuat, els aparcaments triats "oferixen una estètica molt bona i d'acord amb la zona en la qual s'han instal·lat".

L'edil ha remarcat que estes noves instal·lacions "oferixen molta més seguretat als propietaris i usuaris de bicicletes, no sols per l'obligació d'introduir un codi personal, sinó perquè també porten incorporades unes càmeres de vigilància 24 hores.

Audios relacionados
Francis Muñoz - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Francis Muñoz - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Francis Muñoz - Corte 3
Audio file