EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

05:52 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este migdia ha tingut lloc la reunió de coordinació del dispositiu sanitari i de seguretat del certamen, que comptarà amb més de 200 efectius

Benidorm preveu una afluència de 23.000 persones diàries en el Low Festival

27 juliol 2023
Benidorm prevé una afluencia de 23.000 personas diarias en el Low Festival
Benidorm prevé una afluencia de 23.000 personas diarias en el Low Festival

L'afluència prevista per a cadascuna de les tres jornades del Low Festival està xifrada en unes 23.000 persones, segons s'ha posat de manifest este migdia en la reunió de coordinació del dispositiu sanitari i de seguretat del certamen, que ha tingut lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament.

L'esdeveniment, que dona principi demà divendres 28 i es prolongarà fins al diumenge 30, comptarà amb un dispositiu que superarà àmpliament els 200 efectius entre Policia Local, Nacional, Protecció Civil i seguretat privada.

El Low Festival se celebra, com cada any, a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. Allí s'han establit quatre escenaris i deu eixides d'evacuació. La seguretat privada contractada per l'organització compta amb 29 vigilants de seguretat, 102 auxiliars i 9 SEAS. A ells se sumen els efectius de Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil.

Quant al dispositiu sanitari, es disposarà de dos ambulàncies de Suport Vital Avançat UVI, dos ambulàncies de Suport Vital Bàsic, dos metges, quatre infermers, deu TES i dos socorristes en la VIP Pool.

Els assistents al Low podran prevalidar les seues entrades hui dijous de 19.00 hores a 1.00 de la matinada i demà divendres de 10 a 14 hores a l'Ajuntament. Per a validar i recollir les polseres que donen accés a la Ciutat Esportiva es podrà fer el divendres de 17.30 a 2.30 hores; el dissabte de 18.30 a 2.30 hores i el diumenge de 18.30 a 1.30 hores.

Els horaris de taquilla per a mitjans de comunicació i menors seran els següents: Divendres de 18 a 2.00 hores. El dissabte serà el mateix horari i el diumenge de 18 a 1.00 hores.