EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

17:30 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Intervals de núvols

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

15%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El text refós recull les condicions imposades pel Ministeri per al vistiplau a finalitzar la urbanització, construir la rotonda d'Accés Nord i el Vial Discoteques

Benidorm envia a Foment el projecte del sector industrial amb les modificacions sol·licitades com a pas previ a la seua licitació

28 gener 2022
Urbanismo

L'Ajuntament de Benidorm enviarà en els pròxims dies al Ministeri de Foment el text refós del projecte de construcció de l'enllaç de l'N-332 i connexió de l'avinguda Comunitat Valenciana amb les modificacions sol·licitades per esta administració per a donar llum verda al desenvolupament del PP 3/1 Sector Industrial.

L'agent urbanitzador, Terra Village Land S.L. ha remés el document a l'Ajuntament ja adaptat a la Declaració d'Impacte Ambiental i als informes de Foment. Una vegada Foment aprove el document l'Ajuntament procedirà a la licitació per a l'execució de la rotonda d'accés al polígon industrial i el denominat Vial Discoteques.

La regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles, ha assenyalat sobre este tema que es tracta d'"un pas més d'alguna cosa que no ens correspondria" però que en qualsevol cas "permetrà finalitzar la urbanització del pla parcial 3/1. "Foment ens obligava a fer la rotonda d'accés i el Vial Discoteques, que ja apareix en el Pla General de 1990, i tot per a donar viabilitat al sector industrial" ha apuntat l'edil.

El document va ser presentat ahir a l'Ajuntament, que ara el remetrà al Ministeri "i una vegada tinguem la llum verda procedirem a la licitació". Una licitació que haurà de ser publicada en el Diari Oficial de la Unió Europea "i esperem que ja, per fi, es culminen les obligacions imposades i que acabe la urbanització que va paralitzar Foment per a exigir-nos fer la rotonda, que no ens correspondria".

Sense la construcció d'aqueixa rotonda "no ens deixen posar en marxa el sector" i d'ací la celeritat que es vol imprimir al procés "per a obtindre com més prompte millor aqueix vistiplau i procedir a la licitació" ha conclòs Caselles.

Audios relacionados
Corte voz 1 Lourdes Caselles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Lourdes Caselles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Lourdes Caselles
Audio file