EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

04:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es guanya així espai i seguretat per als banyistes i vianants

Benidorm derroca el moll de càrrega del Passeig de Tamarindes per a millorar l'accés a la platja

28 gener 2022
Paseo Tamarindos

L'alcalde ha lamentat que la tardança i "els condicionants del Ministeri" hagen retardat l'actuació.

L'Ajuntament de Benidorm està escometent l'enderrocament del moll de càrrega del Passeig de Tamarindes per a millorar l'accés a la platja, eliminant al seu torn l'antiga rampa que "s'utilitzava per a la càrrega i descàrrega de maquinària i que fa anys que és en desús". Així ho ha explicat l'alcalde, Toni Pérez, que al costat dels responsables d'Espai Urbà i Platges, José Ramón González de Zárate i Mónica Gómez, han comprovat l'avanç dels treballs, que estan realitzant les brigades municipals.

Pérez ha assenyalat que "esta actuació de millora compta amb el vistiplau del Servici Provincial de Costes d'Alacant" i "alliberarà un tram d'arena per als banyistes, evitant al seu torn el risc de caigudes per a les persones que passegen per este tram de Tamarindes en eliminar-se el desnivell que existia".

L'alcalde ha agregat que "amb la supressió d'este moll de càrrega i de la rampa en desús millorem també la imatge i estètica del Passeig de Tamarindes, en el qual en els últims anys s'han executat diverses actuacions enfocades a guanyar espai per al vianant, convertint-se en una zona molt transitada".

Es tractava d'un moll "històric i en desús" que plantejava un accés a la platja "enganyós". Pérez ha explicat que l'actuació "fa molt que la teníem al cap, però requeria l'autorització de la Direcció General de Costes".

Una vegada amb el permís necessari, l'obra estarà finalitzada d'ací a poc temps "i ens permet arribar a Setmana Santa amb esta zona millor urbanitzada amb més espai i seguretat per als banyistes i vianants". En opinió de l'alcalde són "xicotets detalls que fan que al final Benidorm oferisca una imatge de modernitat i inversions en el dia a dia".

Amb esta actuació, ha continuat Pérez, "guanyem en estètica i en accessibilitat", a més que "s'allibera un tram d'arena per als banyistes". Toni Pérez també ha avançat que s'han iniciat els tràmits "per a introduir un llavapeus en la zona i possibilitar que este racó de la platja de Ponent tinga major utilitat".

L'alcalde, finalment, ha lamentat, que este projecte "generat en esta legislatura", haja experimentat "molts problemes per a poder actuar" a conseqüència dels condicionants del Ministeri. "La realitat és que no podem fer res que no estiga autoritzat i dialogat i a vegades es perden part dels projectes en els quals treballem per a l'embelliment i l'accessibilitat" ha finalitzat.

Paseo Tamarindos
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file