EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

08:20 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este matí es procedia al seu buidatge per a garantir la seua funció en dies successius

Benidorm, en tan sols 9 dies, ompli el primer contenidor de 'Taps per a una nova vida'

07 octubre 2022
Benidorm, en tan solo 9 días, llena el primer contenedor de ‘Tapones para una nueva vida’

L'Ajuntament de Benidorm, en col·laboració amb la Fundació SEUR, va posar en funcionament, el passat 27 de setembre, el primer dels contenidors en la via pública destinat a recollida selectiva de taps de botelles plàstic, per aportació veïnal, per a reciclar sumant-se a la campanya 'Taps per a una nova vida'.

Este matí s'ha procedit al buidatge del primer contenidor per a continuar garantint la seua funció de cara al cap de setmana i pròxims dies.

La regidora de Medi Ambient, Mónica Gómez, ha manifestat "la seua satisfacció per la resposta veïnal" materialitzada en estes aportacions que "en tan sols nou dies, pràcticament, han omplit el contenidor". Gómez ha destacat "el compromís dels veïns de Benidorm amb la sostenibilitat que s'ha acrescut després de la signatura del conveni amb la Fundació SEUR".

Benidorm treballava amb èxit ja el programa de recollida selectiva de taps de botelles de plàstic que ara se suma a la campanya 'Taps per a una nova vida', un projecte, va recordar Gómez,  "en el qual una empresa recicladora abonarà el muntant econòmic per tona el preu de mercat per a l'ajuda i auxili de menors en estat de necessitat per malalties no cobertes pels sistemes sanitaris ordinaris", un aspecte que també ve especificat en el conveni subscrit entre L'Ajuntament de Benidorm i la Fundació SEUR.

En les pròximes setmanes, ha recordat Mónica Gómez, a este primer contenidor instal·lat en l'avinguda de l'Aigüera, al costat de l'Ajuntament i enfront del carrer Fondo, se sumaran contenidors de recollida entorn de les cinc extensions administratives: Maravall, Beniardà, Racó de l'Oix –avinguda Juan Fuster Zaragoza, els Tolls i la Cala –carrer Secretari Juan Antonio Baldoví-".