EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

08:09 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Milers de persones poden gaudir de l'art al carrer gràcies al Benidorm Exposa

Benidorm, a través de l'objectiu de Marta Bermejo, en els espais d'art urbà

07 octubre 2022
Benidorm, a través del objetivo de Marta Bermejo, en los espais d’art urbà

Des de hui i fins al 15 de gener, els espais d'art urbà El Carrasco, El Pont, Hispanitat, els Tolls i El Campo acullen 'Arquitectura i vida' de Marta Bermejo, la peculiar perspectiva, en forma de fotografies, d'una artista que traspua admiració per la gran urbs il·luminada entre la muntanya i la mar.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la regidora de Patrimoni Històric i Cultural, al costat de la comissària de l'exposició, Alicia Lamarca i altres membres de la Corporació municipal, han acompanyat a l'artista en un primer recorregut per la mostra que s'exhibix en cinc dels 'espais' i amb cinc perspectives diferents.

Bermejo capta amb el seu objectiu flors, amb els seus estams i pistils, a les quals contraposa edificis històrics, com la porta de l'Església de Sant Jaume i Santa Anna; moderns, com l'Intempo; o les sinuoses corbes de les escales d'accés a la platja, des del Passeig de Ponent.

L'artista, llicenciada en IED School en Disseny d'Interiors i màster en Disseny total, es declara "enamorada de Benidorm". Amor que, ha reconegut, li han transmés els seus pares i ha destacat l'"impacte" que li produïx una ciutat a la qual ha definit de "plató de pel·lícules" en les quals, a més de la bellesa de les seues platges, es pot descobrir, mirant cap a les muntanyes, els escenaris de films futuristes com Blade Runner o Mad Max.

Per la seua banda, Toni Pérez ha destacat "la creativitat" de Bermejo, capaç "de reivindicar allò que uns altres no veiem" i ha incidit en el vincle creat per l'artista, "a través de les flors", amb els seus edificis emblemàtics.

L'alcalde ha recordat que, a Benidorm, són milers les persones les que poden gaudir "de l'art al carrer" gràcies, el Benidorm Exposa i als espais d'art urbà. Pérez ha agraït la complicitat i implicació d'artistes com Marta Bermejo i el treball d'Alicia Lamarca a qui ha definit de "cordó umbilical entre l'art i l'administració".