EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

18:05 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El recinte simula la badia de la ciutat i té una superfície de 350 metres quadrats

Benidorm posa en funcionament un nou parc infantil en Ponent

07 octubre 2022
Benidorm pone en funcionamiento un nuevo parque infantil en Poniente

L'avinguda Vicente Pérez Devesa compta des de hui amb un nou espai lúdic per als més xicotets després de l'obertura d'un parc amb gronxadors i jocs infantils. El nou recinte ha sigut visitat este matí per l'alcalde Toni Pérez, acompanyat de diversos membres del govern local.
Es tracta d'un parc amb una temàtica que simula la badia de Benidorm (amb elements que representen la platja, la mar, l'illa, un vaixell, etc.) i que abasta una superfície de 350 metres quadrats i un perímetre de 90 metres lineals.

Compta amb un clos perimetral també tematitzat amb l'objectiu de protegir els menors a l'interior del recinte. El parc està dissenyat per a xiquets d'1 a 12 anys i disposa de diversos elements com a engrunsadores, tobogans, molls, un rocòdrom que simula l'illa de Benidorm, una tirolina de 20 metres, un vaixell temàtic amb diverses zones de jocs interactius i diversos jocs impresos sobre un paviment amortidor amb acabat de gespa artificial.

La inversió es troba dins del pla anual d'inversions de la concessionària municipal del mobiliari urbà i l'obertura del parc ha tingut lloc al migdia de hui.

L'alcalde ha destacat "este nou espai per al gaudi dels més xicotets de la zona amb tota classe d'elements per a la seua diversió". Pérez ha incidit en "el caràcter especial que li imprimix la tematització perquè la majoria dels gronxadors i jocs representen algun símbol de la ciutat".

"L'obertura d'este recinte és una mostra més de l'aposta d'este govern pels més jóvens, a favor d'un oci saludable i que tinguen un lloc més en els quals puguen passar-lo bé sota la mirada dels seus pares. Un parc que es troba en un emplaçament immillorable amb unes vistes a la mar i a la zona de Ponent excepcionals" ha conclòs Toni Pérez.

Benidorm pone en funcionamiento un nuevo parque infantil en Poniente
Audios relacionados
Corte de voz 1 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 2 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 3 - Toni Pérez
Audio file