EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

01:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases que regiran estes subvenciones

Benidorm destina 60.000 euros en ajudes a clubs esportius participants en competicions oficials nacionals en categoria absoluta

17 novembre 2023
Benidorm destina 60.000 euros en ayudas a clubs deportivos participantes en competiciones oficiales nacionales en categoría absoluta

L'Ajuntament de Benidorm destinarà 60.000 euros per a ajudes als clubs esportius locals que participen en competicions oficials de caràcter nacional en categoria absoluta. La Junta de Govern Local ja ha aprovat les bases que regixen estes ajudes.

Les entitats esportives que desitgen ser beneficiàries hauran d'estar inscrites en el Registre d'Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana i de l'Ajuntament de Benidorm amb almenys dos anys d'antiguitat. A més, hauran d'haver participat o estar participant durant les temporades 2022/23 i 2023/24 en competicions i/o lligues oficials d'equips no professionals en la categoria sènior/absoluta.

Els clubs tampoc podran tindre ànim de lucre i este requisit haurà de figurar en els Estatuts de l'entitat. Igualment, hauran d'estar al corrent de pagament de les seues obligacions tributàries i haver justificat degudament les subvencions rebudes en anys anteriors.

Una vegada publicada la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, el termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies naturals a comptar des del sendemà de la publicació.

El regidor d'Esports, Javier Jordá ha explicat que "una comissió tècnica s'encarregarà d'avaluar totes les sol·licituds sobre la base dels criteris de valoració que s'han fixat i en els quals es té en compte, entre altres qüestions, l'antiguitat dels equips; els anys consecutius que porten competint en categoria sènior o absoluta; el nombre de llicències d'esportistes, les despeses federatives, d'arbitratge i de desplaçaments no inclosos en el transport proporcionat per l'Ajuntament; i el nombre de partits disputats en el període de temps objecte de la subvenció".

Jordá ha indicat que "amb esta convocatòria complementem altres línies d'ajuda a entitats esportives locals, i mantenim la tònica de suport constant als clubs de la nostra ciutat, afavorint la promoció i foment de l'activitat esportiva i col·laborant perquè, en este cas, els equips sèniors o absoluts que competixen en l'àmbit nacional continuen portant el nom de Benidorm per tots els racons de la geografia espanyola".