EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

13:07 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es posarà en marxa abans que acabe l'any i es desenvoluparà fins a 2023

Benidorm demana la col·laboració dels jóvens en l'elaboració del seu primer Pla Jove

14 agost 2020
Benidorm pide la colaboración de los jóvenes en la elaboración de su primer Plan Joven

Durant les pròximes setmanes, la Regidoria de Joventut recaptarà l'opinió dels jóvens de Benidorm a través d'una enquesta que servirà per a perfilar el cos central del primer Pla Jove amb què comptarà el municipi.

El regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez, ha anunciat el llançament d'esta enquesta durant els pròxims dies que, a més, podrà realitzar-se de manera telemàtica. En el sondeig podran participar totes les persones que ho desitgen "entre els 12 i els 30 anys" d'edat i amb ell es pretén conéixer i donar resposta "a les inquietuds" i plantejar als jóvens "aquelles activitats que volgueren fer en àmbits com l'educació, la formació, o el treball".

L'enquesta i la seua anàlisi demoscòpica conformen la segona fase de l'elaboració del Pla Jove en el qual treballa la Regidoria des de gener. Una vegada es processen les dades, al setembre, donarà principi una tercera etapa que contempla "la redacció concisa del Pla –ha precisat Pérez–. Per a això es proposarà la convocatòria de "reunions transversals amb la resta de departaments de l'Ajuntament, així com amb les associacions culturals, festeres, esportives o juvenils".

El regidor recorda que els jóvens entre 12 i 30 anys "representen el 22% de les persones empadronades a Benidorm". Està previst que el Pla Jove entre en funcionament abans que acabe l'any i estarà vigent fins a 2023. En la seua redacció treballa tot l'equip de la Regidoria i del Centre d'Informació Juvenil (CIJ), a més s'han implicat altres àrees municipals com a Ocupació i Desenvolupament Local, Educació, Sanitat, Cultura, Esports, Participació Ciutadana i Esdeveniments.

Com a agraïment a la seua col·laboració, entre els joves que participen en l'enquesta se sortejaran dos abonaments per a la pròxima edició del Low Festival.