EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

20:09 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es demanda personal per a manteniment i vigilància d'instal·lacions i de l'àrea d'atenció al client

Benidorm contractarà durant sis mesos a 20 persones desocupades majors de 30 anys

25 maig 2021
Benidorm contratará durante seis meses a 20 personas desempleadas mayores de 30 años

L'Ajuntament pretén que el programa done començament en juny

L'Ajuntament de Benidorm contractarà durant sis mesos a 20 persones desocupades d'almenys trenta anys dins del programa EMCORP, subvencionat per LABORA amb 231.120,15 euros i que s'estima que s'iniciarà el mes de juliol. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que "hui mateix es publicarà l'oferta d'ocupació per a començar en les pròximes setmanes el procés de selecció i contractació del personal".

Gómez ha assenyalat que "des de l'Agència Local d'Ocupació, en coordinació amb el departament de Recursos Humans, s'han definit els perfils laborals que se sol·licitaran, tenint en compte les necessitats de personal". Així, "es contractarà 8 persones per al manteniment d'instal·lacions i infraestructures municipals, 6 per a vigilància d'instal·lacions i altres sis per a l'àrea d'atenció al client".

Una vegada registrada l'oferta durant el temps reglamentari, LABORA remetrà a l'Ajuntament els candidats inscrits en cada ocupació sol·licitada. Serà una comissió de baremació, formada per dos tècnics de l'administració local i dos representants dels sindicats UGT i CCOO, la que s'encarregarà del procés de selecció sota la supervisió de LABORA.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local ha recordat que per a participar en este s'ha d'estar inscrit en LABORA com a demandant d'ocupació en alguna de les següents ocupacions: Mantenidors d'instal·lacions municipals (Codi 7191); Vigilants instal·lacions municipals (Codi 5942) i Empleats de l'àrea d'atenció al client (Codi 4411). Les persones interessades podran inscriure's en LABORA fins al divendres 28 de maig a les 14.00 hores.

De cara a l'edició de 2021 del programa EMCORP, l'Ajuntament "havia sol·licitat inicialment a la Generalitat Valenciana una subvenció de 661.050,92 euros, que haguera permés augmentar de forma molt significativa el nombre de persones a contractar", si bé finalment la quantia concedida ha sigut d'una mica més de 230.000 euros.

Audios relacionados
Mónica Gómez - Programa Emcorp 1
Audio file
Audios relacionados
Mónica Gómez - Programa Emcorp 2
Audio file
Audios relacionados
Mónica Gómez - Programa Emcorp 3
Audio file