EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

16:55 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvol

SO 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este matí s'ha aprovat el règim de funcionament i la seua composició així com la seua periodicitat

Benidorm constituïx una Comissió Tècnica d'Innovació per a abordar projectes tecnològics

14 setembre 2023
Benidorm constituye una Comisión Técnica de Innovación para abordar proyectos tecnológicos

L'Ajuntament de Benidorm ha posat en marxa una Comissió Tècnica d'Innovació, després de l'acord plenari del 25 de maig de 2020, amb l'objectiu de portar un control i anàlisi d'una forma més transversal amb tots els agents i funcionaris implicats en els projectes del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí i els Fons Next Generation, adscrita a l'àrea d'Innovació i Qualitat.

Este matí s'ha produït la primera reunió, presidida per la regidora de l'àrea Aida García Mayor, destinada a tractar amb una periodicitat definida, tots aquells assumptes, estratègies, plans, projectes i accions en matèria d'innovació i tecnologia que sorgisquen en el si de l'Ajuntament o siguen presents en les sinergies que es produïsquen en la col·laboració publicoprivada, intentant fomentar en el màxim possible esta última.

El propòsit de la Comissió Tècnica d'Innovació serà també la incorporació d'una cultura de la innovació i d'aplicació de tecnologies en l'administració local, adoptant una gestió centralitzada i oberta de la innovació a l'Ajuntament de Benidorm per a donar compliment a la nova governança amb l'eix d'innovació de la norma UNE 178501 Sistema de gestió de la DTI, a través del desenvolupament dels plans d'actuació derivats del Pla Director DTI de Benidorm.

La Comissió té caràcter tècnic, informatiu, consultiu i d'anàlisi (no resolutiu) i estudiarà i valorarà les necessitats dels serveis de les diferents possibilitats tècniques per a atendre serveis idonis i projectes innovadors i tecnològics, que afavorisquen a la ciutat de Benidorm en el seu avanç com a destinació turística Intel·ligent. Estarà adscrita a la regidoria d'Innovació i Qualitat.

A més portarà un control més exhaustiu i fer una posada en comú i veure l'estat de cadascun d'aqueixos projectes.

García Mayor ha explicat que l'objectiu és "conjuminar i concentrar totes les activitats dirigides per l'estratègia comuna que té l'ajuntament cap a una DTI i una ciutat més amable per a tothom".

En la reunió de hui també s'han presentat els Plans de Sostenibilitat Turística 2022 i 2023, així com les actuacions i control de seguiment en Coffee i el programa Phygital.